Delia și-a ieșit din minți la iUmor: Glumele că Daniela Crudu e o prostituată nu mai sunt funny!

29 decembrie 2021

Reacție furibundă a Deliei, în finala iUmor. Jurata a fost enervată la culme de numărul de roast al lui Octavian Man și nu a ezitat să îl pună la punct. Concurentul a sărit calul cu miștouri despre Daniela Crudu sau Alexandra Stan.

image
Delia, un pachet de nervi la iUmor. Captură Youtube

În Finala iUmor a Sezonului 11, Octavian Man (23 de ani) a venit cu un număr de roast, vizând vedetele din România dar, din păcate, nu a fost pe gustul Deliei. Nici ceilalți doi jurați nu s-au amuzat prea mult pe seama glumelor făcute de concurent. Cel mai mult, pe Delia au deranjat-o miștourile despre Daniela Crudu și Alexandra Stan.

Ce a spus Ovidiu Man despre Alexandra Stan

Concurentul s-a folosit în numărul lui de un moment dureros trăit de solista Alexandra Stan, și anume episodul violent, din 2013, cu fostul ei impresar, Marcel Prodan. "Alexandra Stan, după 7 luni, a divorțat. Lucru care mă face să cred că relațiile ei intime seamănă cu episoadele în care Liviu Vârciu era invitat la nea Mărin. Adică, pe scurt, făcut mâncare și primit bătaie".

Ce a spus Ovidiu Man despre Daniela Crudu și Laurette

"De Laurette ați mai auzit ceva? Acum un an se zicea că ar fi prostituată. E femeie în toată firea, măi, nu e adevărat. Ea chiar și-a deschis un salon nou de masaj. Bine, masaj ca ea practică și Alina Plugaru, numai că Alina e filmată. (n.r. Alina Plugaru a fost actriță de filme erotice)".

"Primul lucru pe care Antena 1 îl caută atunci când se filmează "Insula iubirii" este să fie lângă Ocean. De ce? Pentru ca ispitele să fie în fiecare seară alături de peștii lor".

"Mă bucur că Antena 1 se gândește și la game-show-uri, că n-a mai avut de la <Te pui cu blondele>. Acum a apărut <Prețul cel bun>, unde oameni de rând trebuie să ghicească prețul diferitelor obiecte din sală. De obicei se începe cu ghicitul a ceva ușor. De aceea, primul lucru, au expus-o pe Daniela Crudu".

Delia, reacție furibundă la iUmor: "Clișee obosite, am mai auzit asta"

Delia nu a râs deloc, ba din contră. A avut o reacție categorică, încât l-a uimit până și pe Bendeac. Iată dialogul dintrecei doi.

Delia: Nu e numărul meu preferat, îmi pare rău pentru el că are 23 de ani, nu era nimic fresh, nimic din conținutul lui. Nu știu dacă înțelegi, exact ce m-a deranjat. E vorba de niște clișee obosite, am mai auzit asta. Nu mai e funny, crede-mă, nu mai e funny pentru nimeni. Nu mai e funny, gata! A fost!

Bendeac: Nu mai e funny ce? Să faci glume despre vedete?

Delia: Nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu. Nu mai e funny!

Bendeac: Deci tu ai senzația că nu se mai pot găsi în momentul de față alte glume bune despre Daniela Crudu?

Delia: Trebuie să fie bune. Nu doar că este prostituată. Nu mi se pare o glumă.

Bendeac: Matache a devenit o feministă într-o zonă extremistă, un pic.

Delia: E mișto să nu mai facem mișto de persoanele care sunt bătute. E mișto să nu râdem că Alexandra Stan a avut ochii negri. E un subiect despre care nu ar trebui să vorbești. Sunt femei care suferă de abuzuri. Nu mi se pare amuzant să vii să faci glume, să întărești chestia asta, făcând să pară o normalitate. Că nu e o normalitate să iei bătaie.

stanga
dreapta
daniela crudu 7 jpeg
daniela crudu
daniela crudu dan capatos png
daniela crudu png
daniela crudu
florin calinescu png
Mădălina Ghenea, ca o divă autentică jpg
BeFunky collage (16) jpg
BeFunky collage (17) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
anamaria prodan png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
wrs eurovision stanga jpg
anna lesko
juriu iumor
simina alex zanoaga png
cub bianca dragusanu inseminare 2 png
WhatsApp Image 2022 05 18 at 16 38 32 jpeg