Alexandra Stan spune, în sfârșit, de ce a divorțat după 5 luni: "Era toxic ce se întâmpla"

alexandra stan cununie civila jpeg
Alexandra Stan și Emanuel Necatu au fost cununați de Elena Lasconi, la Câmpulungfoto: arhivă personală

S-au căsătorit după doar două luni de relație și au divorțat după alte cinci. Cât o ploaie de vară! Atât a durat mariajul dintre Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu.

Invitată în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D, solista a găsit puterea să spună adevărul despre motivele care au dus la divorțul de soțul ei, recunoscând că a fost o nuntă pe fugă. “Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine”, a explicat Alexandra Stan, la „Teo Show”. Solista a dezvăluit care au fost motivele care au dus la divorț. “Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Venisem și de la <Survivor> și nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a mai adăugat artista.

Alexandra Stan: “Ne certam din orice!”

Dacă la început relația dintre ea și Emanuel a fost lapte și miere, totul s-a schimbat pe parcurs. “Cumva am încercat amândoi. A fost o perioadă în care știam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla. Și știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună”, a explicat Alexandra Stan.

Citește și:

Alexandra Stan s-a despărţit de soţ la 5 luni de la nuntă? Mesajul publicat de partenerul cântăreţei

Alexandra Stan a dat cărțile pe față: «Nu mai sunt măritată. Am divorțat». Ce spune despre soț și despre inel

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE