Tot ce trebuie să știi despre emisiunea "Prețul cel bun", prezentată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

image
Iuliana Luciu, printre coprezentatorii emisiuniifoto: Antena1.ro

Vara este pe sfârșite, iar televiziunile încep pe rând să dea drumul la grila de toamnă și la sezoane noi din emisiunile iubite de public. Iată că din septembrie Cabral și "Ce spun românii" de la Pro TV vor avea un rival de temut pe același tronson orar. Este vorba de emisiunea "Prețul cel bun", de la Antena 1, prezentată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefanescu.

Premiera quiz show-ului "Prețul cel bun", prezentat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, are loc pe 6 septembrie, pe Antena 1. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun (The Price is Right) este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse, aproximând sau ghicind exact prețul unor produse prezentate.

image
Iuliana Luciu, printre coprezentatorii emisiuniifoto: Antena 1

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Liviu și Andrei au 4 coprezentatori

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Țibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes. În România, Prețul cel bun va debuta la Antena 1 începând cu 6 septembrie, urmând să fie difuzat de luni până vineri, de la 18:00.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
marilyn monroe
Ramzan Kadîrov FOTO Profimedia
explod Sursaisuneamt jpg
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png