Iubita lui Scărlătescu l-a înnebunit și pe Bendeac! Ce rol obraznic i-a dat în serialul „Băieți de oraș”

Ultima actualizare:

    Doina Teodoru a jucat rolul Renattei în „Băieți de oraș”Foto: Arhivă personală
Doina Teodoru a jucat rolul Renattei în „Băieți de oraș”Foto: Arhivă personală

Fanii cei mai noi ai emisiunii „Chefi la cuțite” poate o cunosc pe Doina Teodoru drept iubita lui chef Cătălin Scărlătescu, însă tânăra s-a făcut remarcată pe plan profesional cu mult timp înainte de povestea actuală de dragoste. Doina Teodoru a cucerit publicul cu numerele sale de „roast” de la iUmor, și implicit și pe juratul Mihai Bendeac, care i-a oferit chiar un rol incendiar în emisiunea „Băieți de oraș”, unde a jucat alături de alte nume cunoscute precum Vlad Drăgulin, Anca Dinicu și Micutzu. 

Doina Teodoru, rol „obraznic” în „Băieți de oraș”

Doina Teodoru (32 de ani) a câștigat ediția cu numărul 3 iUmor, după ce a prezentat niște roast-uri de excepție, sub „masca” unui personaj aparent inocent, purtând fustiță, ochelari de vedere și două cocuri drăgălașe. Mihai Bendeac a văzut imediat dincolo de aparențe și a cooptat-o ulterior pe Doina pentru proiectul lui, Băieți de oraș, unde actrița a interpretat rolul Renattei, care a venit la pachet și cu o provocare pentru aceasta!

Într-unul dintre episoadele show-ului, memorabilă a rămas o scenă în care Doina, alias Renatta, o tipă sexy cu accent moldovenesc, își suge degetul mare de la picior în fața camerei, făcându-se astfel referire la fetele care practică videochat-ul.

Scena a făcut vâlvă la momentul respectiv, rămânând în memoria colectivă și chiar și Doina glumind într-unul din numerele sale de la iUmor pe seama rolului primit de la Bendeac. Jurata Delia și-a încercat și ea atunci flexibilitatea, dorind să vadă dacă ar putea duce și ea la bun sfârșit „provocarea”, spre deliciul publicului.

În ceea ce privește dragostea cu Scărlătescu, se pare că chef-ul a fost surprins recent în timp ce o săruta pe Doina Teodoru. Cei doi ar forma un cuplu de aproximativ patru luni, iar acum se află într-o vacanță exotică în Thailanda. Să fie oare Doina femeia care îl așează la casa lui pe chef Cătălin? Momentan cei doi nu s-au afișat în mod public împreună, însă publică imagini din aceleași locații, semn că nici nu vor să se ascundă. Doina Teodoru a mers și mai departe și a publicat pe Instagram o fotografie în care își sărută iubitul, lăsând în cadru suficient din fața lui chef Cătălin, cât să îl recunoaștem.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net