Speak și Ștefania trăiesc un coșmar în Jakarta. Au fost izolați într-un hotel insalubru: «Am dormit cu masca pe față»!

Speak și Ștefania își încheie într-un mod nefericit vacanța exotică din Indonezia. Cei doi au fost depistați cu noul coronavirus și transportați către un hotel folosit pentru izolare, din Jakarta. Condițiile în care au fost cazați sunt unele mizere, iar Speak a povestit fanilor întreaga experiență pe pagina personală de Instagram. 

Speak și Ștefania trăiesc un coșmar în vacanța din Indonezia
Speak și Ștefania trăiesc un coșmar în vacanța din Indonezia

Speak și Ștefania nu se așteptau ca vacanța de vis din Indonezia să aibă un final atât de nefericit. Cei doi s-au îmbolnăvit de coronavirus și sunt nevoiți să stea în carantină pentru șapte zile, potrivit spuselor lui Speak.

Au fost transportați la unul dintre cele trei hoteluri din Jakarta folosite pentru izolare, în cazul celor care au fost depistați pozitiv pentru coronavirus. În ciuda faptului că artistul a ales cea mai scumpă cameră disponibilă, în speranța că aceasta va fi una decentă, situația nu este deloc una bună. 

Speak și-a exprimat nemulțumirea pe pagina personală de Instagram, acolo unde a distribuit imagini șocante din camera de hotel. Pereții sunt plini de mucegai, iar aerul, irespirabil, motiv pentru care artistul a fost nevoit să doarmă cu masca pe față, după cum a relatat în clipul distribuit fanilor. 

Artistul a povestit că micul dejun a fost unul execrabil, conecțiunea la internet lipsește cu desăvârșire, iar angajații hotelului nu înțeleg limba engleză, motiv pentru care comunicarea este una imposibilă. 

În timp ce transmitea fanilor nemulțuimirile sale, în cadru și-a făcut apariția și logodnica artistului, Ștefania, care a confirmat că situația nu este deloc una bună, iar personalul hotelului nu îi poate ajuta din cauza faptului că nu înțelege aproape deloc limba engleză.

"Este un mucegai ceva de nedescris, am dormit cu masca pe față toată noaptea. Stăm afară toată ziua, iar seara mergem în cameră ca să ne culcăm. Am ales cea mai scumpă cameră, iar condițiile sunt mai rău ca în Asia. Ea nu arată rău, dar este foarte multă mizerie și foarte mult mucegai. Mâncarea este îngrozitoare, nu ne lasă să comandăm de afară...dar vom vorbi cu ei căci altfel murim de foame, ne curățăm în câteva zile", a povestit Speak, foarte revoltat. 

Speak și Ștefania sunt împreună de patru ani

Speak și Ștefania formează un cuplu de mai bine de patru ani și, deși artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa în timpului sezonului trei al emisiunii Asia Express, cei doi nu se grăbesc să se prezinte în fața ofițerului de stare civilă. Solistul a dezvăluit că organizarea unei nunți nu este momentan prioritară pentru ei. ținând cont că pandemia de coronavirus pare să fie departe de a se sfârși. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
banner vedete post png
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net