Speak ╚Öi ╚śtefania tr─âiesc un co╚Ömar ├«n Jakarta. Au fost izola╚Ťi ├«ntr-un hotel insalubru: ┬źAm dormit cu masca pe fa╚Ť─â┬╗!

23 ianuarie 2022

Speak ╚Öi ╚śtefania ├«╚Öi ├«ncheie ├«ntr-un mod nefericit vacan╚Ťa exotic─â din Indonezia. Cei doi au fost depista╚Ťi cu noul coronavirus ╚Öi transporta╚Ťi c─âtre un hotel folosit pentru izolare, din Jakarta. Condi╚Ťiile ├«n care au fost caza╚Ťi sunt unele mizere, iar Speak a povestit fanilor ├«ntreaga experien╚Ť─â pe pagina personal─â de Instagram. 

image
Speak ╚Öi ╚śtefania tr─âiesc un co╚Ömar ├«n vacan╚Ťa din Indonezia

Speak ╚Öi ╚śtefania nu se a╚Öteptau ca vacan╚Ťa de vis din Indonezia s─â aib─â un final at├ót de nefericit. Cei doi s-au ├«mboln─âvit de coronavirus ╚Öi sunt nevoi╚Ťi s─â stea ├«n carantin─â pentru ╚Öapte zile, potrivit spuselor lui Speak.

Au fost transporta╚Ťi la unul dintre cele trei hoteluri din Jakarta folosite pentru izolare, ├«n cazul celor care au fost depista╚Ťi pozitiv pentru coronavirus. ├Än ciuda faptului c─â artistul a ales cea mai scump─â camer─â disponibil─â, ├«n speran╚Ťa c─â aceasta va fi una decent─â, situa╚Ťia nu este deloc una bun─â. 

stanga
dreapta
fefewfwefwe png
frefeferf png
sdsdwedew png
sss png
Untitled png
image png

Speak ╚Öi-a exprimat nemul╚Ťumirea pe pagina personal─â de Instagram, acolo unde a distribuit imagini ╚Öocante din camera de hotel. Pere╚Ťii sunt plini de mucegai, iar aerul, irespirabil, motiv pentru care artistul a fost nevoit s─â doarm─â cu masca pe fa╚Ť─â, dup─â cum a relatat ├«n clipul distribuit fanilor. 

Artistul a povestit c─â micul dejun a fost unul execrabil, conec╚Ťiunea la internet lipse╚Öte cu des─âv├ór╚Öire, iar angaja╚Ťii hotelului nu ├«n╚Ťeleg limba englez─â, motiv pentru care comunicarea este una imposibil─â. 

stanga
dreapta
speak in bali
speak si stefania bali
speak si stefania
speak si stefania jpg
speak jpg
stefania si speak in vacanta
speak stefania jpeg

├Än timp ce transmitea fanilor nemul╚Ťuimirile sale, ├«n cadru ╚Öi-a f─âcut apari╚Ťia ╚Öi logodnica artistului, ╚śtefania, care a confirmat c─â situa╚Ťia nu este deloc una bun─â, iar personalul hotelului nu ├«i poate ajuta din cauza faptului c─â nu ├«n╚Ťelege aproape deloc limba englez─â.

"Este un mucegai ceva de nedescris, am dormit cu masca pe fa╚Ť─â toat─â noaptea. St─âm afar─â toat─â ziua, iar seara mergem ├«n camer─â ca s─â ne culc─âm. Am ales cea mai scump─â camer─â, iar condi╚Ťiile sunt mai r─âu ca ├«n Asia. Ea nu arat─â r─âu, dar este foarte mult─â mizerie ╚Öi foarte mult mucegai. M├óncarea este ├«ngrozitoare, nu ne las─â s─â comand─âm de afar─â...dar vom vorbi cu ei c─âci altfel murim de foame, ne cur─â╚Ť─âm ├«n c├óteva zile", a povestit Speak, foarte revoltat. 

Speak ╚Öi ╚śtefania sunt ├«mpreun─â de patru ani

Speak ╚Öi ╚śtefania formeaz─â un cuplu de mai bine de patru ani ╚Öi, de╚Öi artistul a cerut-o ├«n c─âs─âtorie pe iubita sa ├«n timpului sezonului trei al emisiunii Asia Express, cei doi nu se gr─âbesc s─â se prezinte ├«n fa╚Ťa ofi╚Ťerului de stare civil─â. Solistul a dezv─âluit c─â organizarea unei nun╚Ťi nu este momentan prioritar─â pentru ei. ╚Ťin├ónd cont c─â pandemia de coronavirus pare s─â fie departe de a se sf├ór╚Öi. 

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
image png
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg