Daniela Crudu, infectată cu coronavirus. A plecat de la ”Poftiți pe la noi”. Decizia radicală a lui Nea Marin

Ultima actualizare:

Cruduța a plecat pe nepusă masă din show-ul ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, de la Antena 1, iar acum s-a aflat și motivul. Cruduța a fost infectată cu noul coronavirus, în condițiile în care în zonă incidența cazurilor noi este foarte ridicată.

Daniela Crudu a fost nevoită să părăsească show-ul ”Poftiți pe la noi”
Daniela Crudu a fost nevoită să părăsească show-ul ”Poftiți pe la noi”

Nea Marin i-a adunat pe toți cei implicați în show-ul ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară” și le-a dat vestea că Daniela Crud a fost confirmată cu noul coronavirus și a părăsit show-ul filmat la Alba-Iulia.

Membrii echipei au fost foarte surprinși de veste, însă așa și-au explicat misterul dispariției Cruduței, chiar la primele ore ale dimineții.

„Am aflat ce s-a întâmplat cu Cruduța. Se pare că are Covid, de aia a și plecat. Se pare că aici în zonă s-a depășit cu mult incidența, de joi se va închide totul aici”, a anunțat Nea Marin.

Gazda show-ului a anunțat și modificările de ultim moment. ”Dacă tot am muncit atâta aici eu zic că e păcat să nu facem măcar un mic spectacol. Nu vreau să mai fie nimeni în sală, îl vom face doar pentru noi și pentru cei de acasă, pentru telespectatori”, a adăugat Nea Marin.

Totuși, chiar și în ciuda acestor modificări, ceea ce a urmat a fost cu totul deosebit. De la defilarea soldaților romani și până la luptele gladiatorilor, spectacolul a fost unul special.

Desigur, toată lumea a fost nevoită să se testeze, pentru a elimina riscul un focar de coronavirus chiar la locul de filmare.

„Ne-a încolonat pe toți și ne-a trimis să ne facem testul”, a mărturisit Edi Stancu.

Ce surprize aduce noul sezon ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară”, cu Nea Marin

Nea Marin promite multe surprize în noul sezon ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

„De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate. De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta”, a explicat Nea Marin.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Din păcate, Cruduța a fost nevoită să părăsească show-ul, după ce a fost confirmată cu noul coronavirus.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net