Liviu Vârciu a plâns în hohote la tv. Drama prin care a trecut! Suferința asta o poartă în suflet toată viața

Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri emoționante în platoul emisiunii "Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară". În ediția cu numărul 21 a emisiunii, Liviu Vârciu a izbuncit în lacrimi în fața camerelor de filmare după ce și-a adus aminte de două persoane dragi care au murit: tatăl și fratele său. 

image

Liviu Vârciu și Nea Marin au o relație de prietenie foarte strânsă, iar artistul a dezvăluit că îl consideră un părinte pe coregraf.

În ciuda faptului că, nu de puține ori și-au spus vorbe dure, iar Liviu a fost alergat de Nea Marin pentru a primi câteva palme sau nuiele pe spate, prietenia lor a trecut testul timpului și este una cât se poate de solidă. Nea Marin i-a fost alături lui Liviu în momentele mai puțin bune din viața artistului și l-a sprijinit atunci când a avut nevoie. 

După un an de pauză, în care s-a ocupat de afacerea familiei, Ne Marin a revenit la Antena 1, cu emisiunea ”Poftiți pe la noi! Poftiți prin țară”, unde îi are ca asistenți pe Liviu Vârciu și pe Andrei Ștefănescu.

În ediția cu numărul 21, Nea Marin i-a făcut cadou lui Liviu un tort. La vederea surprizei, Liviu Vârciu a izbuncit în lacrimi și a mărturisit motivul pentru care a fost atât de înduioșat. 

Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea. Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul trecut și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei. Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și fratele și frate-miu era pe 21”, a zis Liviu Vârciu, emoționat și cu lacrimi în ochi. 

Fratele lui Liviu Vârciu a murit în anul 2009, în urma unui accident cumplit de mașină. Ionuț se afla la volanul autoturismului și a pierdut controlul acestuia într-o curbă, în localitatea Ovidiu.

Tânărul s-a izbit cu mașina de parapet și apoi s-a răsturnat pe câmp. În urma impactului devastator și-a pierdut viața, la doar 30 de ani. Atunci când Ionuț Vârciu s-a stins din viață în teribilul accident de mașină, fiul lui, Mario, avea doar un an.

Liviu Vârciu și Nea Marin se cunosc de mulți ani și lucrează la aceeași televiziune. În ciuda faptului că artistul a reușit să îi pună răbdarea la încercare de fiecare dată când a participat la emisiunile sale, Nea Marin are numai cuvinte de laudă despre Liviu Vârciu pe care îl îndrăgește nespus. 

Cum ne știți! Ca șoarecele și pisica! De la început am fost așa și cred că așa o vom ține cât vom fi pe pământ. Noi nu putem să fim altfel, căci ne cunoaștem unul pe celălalt foarte bine, iar Liviu știe cum reacționez eu și caută mereu să mă încurce”, a declarat Nea Marin pentru Click! atunci când a declarat cum ar descrie relația pe care o are cu Liviu Vârciu. 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net