Liviu Vârciu, internat în spital după ce s-a îmbolnăvit: „Răceală fără miros”

image
Liviu Vârciu a ajuns la spital, după ce a intrat în contact cu o gripă care nu îi mai dă paceFoto: Captură Video

Liviu Vârciu a fost internat în spital, în urma unei răceli care pare să nu îi mai dea pace. Prezentatorul Antenei 1 s-a filmat pe patul de spital în timp ce le povestea admiratorilor săi prin ce trece și care este starea lui de sănătate în aceste momente.

Liviu Vârciu nu scapă de problemele de sănătate! Actorul a fost internat în spital, după ce a anunțat că se confruntă de ceva vreme cu o răceală care nu îi dă pace. Vârciu a explicat că a fost testat pentru COVID de mai multe ori cu test PCR, care a ieșit negativ, astfel că se confruntă cu o gripă mai puternică. Acesta a fost însă infectat cu coronavirus în decembrie anul trecut.

Acum a ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce inițial s-a tratat acasă pentru răceală. Starea lui de sănătate nu s-a îmbunătățit însă, așa că a fost nevoit să meargă la spital.

„Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus. Răceala fără miros, o știți? Mi-a luat și mirosul”, a spus Liviu Vârciu, în stilul său caracteristic, pe Instagram.

Liviu Vârciu a fost infectat cu COVID-19 și s-a vindecat, însă acesta povestea recent că a rămas cu câteva probleme de sănătate după ce a contractat virusul.

„Toate analizele pe care le-am făcut înainte de COVID-19, le-am făcut și după și totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi-au dat să iau niște pastile. La plămâni au rămas niște punctulețe mici după ce am fost infectat”, a explicat Liviu Vârciu, la „Xtra Night Show”. 

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg