Andrei ╚śtef─ânescu ╚Öi Antonia s-au ├«mp─âcat? Cum a reac╚Ťionat Enzo, fostul iubit al femeii

La sf├ór╚Öitul anului 2020, Andrei ╚śtef─ânescu anun╚Ťa c─â a divor╚Ťat de so╚Ťia sa. La scurt timp, aceasta s-a afi╚Öat al─âturi de Enzo, nepotul lui Joshua Castellano. Se pare c─â rela╚Ťia dintre ei nu a fost una de lung─â durat─â, iar Antonia s-a ├«ntors ├«n bra╚Ťele fostului so╚Ť.

image

Andrei ╚śtef─ânescu ╚Öi Antonia au divor╚Ťat ├«n anul 2019, dup─â doar un an de c─âs─âtorie ╚Öi ╚Öapte de rela╚Ťie. Cel care a f─âcut anun╚Ťul desp─âr╚Ťirii a fost artistul, iar Antonia nu a dorit s─â comenteze pe marginea subiectului. La scurt timp l-a cunoscut ├«ns─â pe Enzo, nepotul lui Joshua Castellano, iar prietenia dintre ei s-a transformat ├«ntr-o poveste de dragoste.

Se zvone╚Öte ├«ns─â c─â Antonia a pus cap─ât rela╚Ťiei pe care a avut-o cu concurentul emisiunii "Chefi la cu╚Ťite" ╚Öi a decis s─â acorde ├«nc─â o ╚Öans─â leg─âturii cu Andrei ╚śtef─ânescu. Informa╚Ťia nu a fost confirmat─â ├«n mod oficial de Andrei sau Antonia, ├«ns─â Enzo a vorbit despre desp─âr╚Ťirea care a avut loc. 

stanga
dreapta
andrei stefanescu antonia jpeg
5 liviu varciu si andrei stefanescu jpg jpeg
andrei stefanescu fosta sotie antonia jpeg
andrei si antonia stefanescu 1 jpeg
andrei stefanescu jpg jpeg
2 andrei stefanescu 0 jpeg
andrei stefanescu si natalia mateut jpg

ÔÇťA fost o perioad─â foarte frumoas─â din via╚Ťa mea, a fost o experien╚Ť─â minunat─â, cu o persoan─â extraordinar─â! Nu comentez ├«mp─âcarea cu Andrei, este alegerea lor, via╚Ťa lor, sunt o familie, nu m─â prive╚Öte!

Am investit foarte mult─â energie, foarte mult timp, am investit sentimentele mele, via╚Ťa mea, creierul meuÔÇŽÔÇŁ, a fost declara╚Ťia pe care a oferit-o Enzo publica╚Ťiei Cancan. 

image
Enzo a participat la emisiunea "Chefi la cu╚Ťite" Surs─â foto: Antena 1

Antonia ╚Öi Enzo s-au cunoscut ├«n platoul emisiunii "Chefi la cu╚Ťite", iar prietenia dintre ei s-a transformat treptat ├«n dragoste. C├ót timp au format un cuplu, Antonia nu s-a ferit s─â se afi╚Öeze al─âturi de Enzo ╚Öi a distribuit mai multe fotografii ├«n care ap─ârea al─âturi de el. 

Cine este Enzo

Enzo este nepotul lui Joshua Castellano. Buc─âtarul a participat la "Chefi la cu╚Ťite", acolo unde a oferit mai multe detalii despre el ╚Öi pasiunea pe care o are pentru arta culinar─â. 

 ÔÇŁM-am n─âscut ├«ntr-un ora╚Ö din Italia, de l├óng─â Napoli. M-am stabilit ├«n Bucure╚Öti acum cinci ani, ├«n 2015. Sunt ├«n Rom├ónia pentru c─â am familie aiciÔÇŽ Mi-a fost greu s─â m─â adaptez ├«n Rom├ónia, nu a fost u╚Öor s─â m─â ├«n╚Ťeleg cu oamenii, cultura este total diferit─â, a trebuit s─â m─â acomodez. Nu a fost deloc u╚Öor, m-am lovit de r─âut─â╚Ťi sau de invidia oamenilor c─â fac parte dintr-o familie cumva cunoscut─â ╚Öi cu putereÔÇŁ, povestea Enzo, ├«n platoul celebrei emisiuni culinare. 

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
mircea solcanu2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg