Andrei Ștefănescu și Antonia s-au împăcat? Cum a reacționat Enzo, fostul iubit al femeii

La sfârșitul anului 2020, Andrei Ștefănescu anunța că a divorțat de soția sa. La scurt timp, aceasta s-a afișat alături de Enzo, nepotul lui Joshua Castellano. Se pare că relația dintre ei nu a fost una de lungă durată, iar Antonia s-a întors în brațele fostului soț.

image

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat în anul 2019, după doar un an de căsătorie și șapte de relație. Cel care a făcut anunțul despărțirii a fost artistul, iar Antonia nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului. La scurt timp l-a cunoscut însă pe Enzo, nepotul lui Joshua Castellano, iar prietenia dintre ei s-a transformat într-o poveste de dragoste.

Se zvonește însă că Antonia a pus capăt relației pe care a avut-o cu concurentul emisiunii "Chefi la cuțite" și a decis să acorde încă o șansă legăturii cu Andrei Ștefănescu. Informația nu a fost confirmată în mod oficial de Andrei sau Antonia, însă Enzo a vorbit despre despărțirea care a avut loc. 

A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, a fost o experiență minunată, cu o persoană extraordinară! Nu comentez împăcarea cu Andrei, este alegerea lor, viața lor, sunt o familie, nu mă privește!

Am investit foarte multă energie, foarte mult timp, am investit sentimentele mele, viața mea, creierul meu…”, a fost declarația pe care a oferit-o Enzo publicației Cancan. 

Enzo a participat la emisiunea "Chefi la cuțite" Sursă foto: Antena 1
Enzo a participat la emisiunea "Chefi la cuțite" Sursă foto: Antena 1

Antonia și Enzo s-au cunoscut în platoul emisiunii "Chefi la cuțite", iar prietenia dintre ei s-a transformat treptat în dragoste. Cât timp au format un cuplu, Antonia nu s-a ferit să se afișeze alături de Enzo și a distribuit mai multe fotografii în care apărea alături de el. 

Cine este Enzo

Enzo este nepotul lui Joshua Castellano. Bucătarul a participat la "Chefi la cuțite", acolo unde a oferit mai multe detalii despre el și pasiunea pe care o are pentru arta culinară. 

 ”M-am născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli. M-am stabilit în București acum cinci ani, în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici… Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez. Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere”, povestea Enzo, în platoul celebrei emisiuni culinare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net