Andrei Ștefănescu, primele declarații despre divorțul de Antonia: "Fiecare are partea lui de vină"

Ultima actualizare:

    Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat amiabilfoto: Instagram
Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat amiabilfoto: Instagram

La 7 luni de la divorț, Andrei Ștefănescu (43 de ani) a făcut primele declarații despre separarea de fosta soție, Antonia. Componentul trupei Alb Negru și Antonia au preferat să divorțeze discret, la notar, pe cale amiabilă. Cei doi au rămas în relații civilizate de dragul copilului pe care-l au împreună.

Andrei Ştefănescu a anunțat, în noiembrie anul trecut, că el şi soţia lui, Antonia Ştefănescu, au divorţat pe cale amiabilă, după şapte ani de relație și doar unul de căsnicie. Cei doi au împreună un băieţel, Ayan (3 ani), care a rămas în custodia mamei. La 7 luni de la divorț, cântărețul a făcut dezvăluiri, în premieră, despre motivele care au dus la ruptura definitivă de fosta soție.

“Dacă aș putea să explic...nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoar. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a declarat Andrei Ștefănescu, invitat la „Xtra Night Show”, la Antena Stars.

Andrei Ștefănescu: “E și timpul o problemă”

Andrei Ștefănescu a trăit o frumoasă poveste de dragoste care a început în anul 2013. Atunci a cunoscut-o pe Antonia, o blondă superbă, care i-a fost alături și la bine și la greu, timp de 7 ani. Au ajuns în fața stării civile abia în anul 2019, dar oficializarea relației se pare că le-a adus ghinion. “Eu am luat lucrurle exact cum au fost, lucrurile s-au întâmplat, se întâmplă în viața noastră, îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu am învățat din fiecare experiență pe care am avut-o. Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate. E și timpul o problemă, faptul că nu poți pleca într-o vacanță, o vacanță în adevăratul sens al cuvântului”, a mai spus Andrei Ștefănescu.


    Antonia Ștefănescu și Vincenzo Aiello Sursă foto: Arhivă personală
Antonia Ștefănescu și Vincenzo Aiello Sursă foto: Arhivă personală

Antonia se iubește cu Enzo de la „Chefi la cuțite”

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, și-a refăcut de curând viața amoroasă. Antonia a participat la emisiunea „Chefi la cuțite”, acolo unde s-a îndrăgostit de Vincenzo Aiello, zis Enzo. Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și nepotul lui Joshua Castellano și-au oficializat recent relația și au și postat o serie de fotografii cu ei doi pe conturile lor de socializare. „Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am etalat în online, să spun așa. Suntem discreți”, a declarat Antonia Stefănescu, pentru spynews.ro.

Citește și:

Cât ghinion! Andrei Ștefănescu, 2 divorțuri până la 43 de ani. Sylvia l-a înșelat, iar cu Antonia a stat însurat doar un an

Andrei Ștefănescu, declarații despre divorț: "Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva"

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net