Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a regăsit iubirea. Antonia și Enzo de la "Chefi la cuțite", cel mai nou cuplu din showbiz

image
Antonia Ștefănescu și Vincenzo Aiello Sursă foto: Arhivă personală

Anul trecut, în luna decembrie, Andrei Ștefănescu și soția sa, Antonia, spuneau adio unei povești de dragoste care a durat timp de șapte ani. Decizia lor i-a luat prin suprindere pe cei apropiați, iar cei doi au fost rezervați în a oferi declarații despre motivele care au dus la despărțire. Timpul a trecut, iar Antonia se pare că iubește din nou, iar bărbatul alături de care formează un cuplu este Vincenzo Aiello, un fost concurent în emisiunea "Chefi la cuțite"!

Andrei Ștefănescu a anunțat anul trecut despărțirea de Antonia, prin intermediul unui mesaj scris pe contul său de Facebook. Ulterior, solistul a fost rezervat în a comenta pe marginea subiectului, iar Antonia, la rândul său, a păstrat tăcerea.

image
Antonia Ștefănescu și Vincenzo Aiello formează un cuplu Sursă foto: Captură video

La mai bine de jumătate de an de la anunțul divorțului, Antonia a găsit liniștea în brațele lui Vincenzo Aiello, fost concurent în echipa lui Cătălin Scărlătescu, în emisiunea Chefi la cuțite. ”M-am născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli. M-am stabilit în București acum cinci ani, în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici… Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez. Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere”, povestea Enzo, în platoul celebrei emisiuni culinare. 

image
Vincenzo Aiello a fost concurent al emisiunii

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și nepotul lui Joshua Castellano nu se feresc de privirile curioșilor, iar fotografiile distribuite de Antonia pe pagina personală de Instagram demonstrează acest lucru. Frumoasa blondină a distribuit, nu doar cu o singură ocazie, imagini în care apare alături de Vincenzo, iar fericirea i se poate citi pe chip. 

image
Andrei și Antonia au divorțat după șapte ani de relație și unul de mariaj Sursă foto: Arhivă personală

”Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am “etalat” în online, să spun așa. Suntem discreți.”, a declarat Antonia Stefănescu, atunci când a fost contactată de Spynews.ro. pentru a oferi declarații despre relația pe care o are cu Vincenzo Aiello. 

Citește și: 

Bombă în showbiz! Andrei Ștefănescu a divorțat după 7 ani de relație: "Simt că această decizie va uimi pe toată lumea!"

Cât ghinion! Andrei Ștefănescu, 2 divorțuri până la 43 de ani. Sylvia l-a înșelat, iar cu Antonia a stat însurat doar un an

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
woman 4214744 1920 jpg
andreea marin si cove jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
pom mosmon jpg
adrian sarbu mediafax jpeg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj