VIDEO Piedone și Liviu Vârciu, prieteni la cataramă: „Eu îl iubesc, dar el nu mă iubește”

image
Liviu Vârciu s-a filmat alături de PiedoneFoto: Captură Video

Liviu Vârciu a publicat pe contul personal de Instagram un filmuleț în care apare alături de primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, de care îl leagă o prietenie strânsă. Cei doi păreau să fi ieșit împreună la un local, iar Vârciu a profitat de situație pentru a imortaliza câteva secvențe alături de primar. În videoclip, aceștia și-au făcut complimente, dar s-au și tachinat, în stilul lor caracteristic.

Liviu Vârciu s-a filmat alături de Piedone

„Sunt aici alături de cel mai bun primar din punctul meu de vedere. Și nu pup pe nimeni în.. (face o grimasă) că nu am de ce”, a început Vârciu filmulețul în care apar cei doi împreună, la masă. 

„Atâți ani cât ne-am mâncat amărăciunea...El, vedeta pe care întotdeauna am apreciat-o; eu, nicio vedetă și el nu m-a apreciat și m-a criticat. Eu îl iubesc, el nu mă iubește”, a răspuns comic și Cristian Popescu Piedone, însă Vârciu i-a replicat imediat: „Și eu te iubesc! Dar haideți, vă rog, domnule primar, să nu intrăm în sentimente.” „Lumea știe că noi ne înjurăm, dar ne iubim în același timp”, a mai continuat Piedone.

„Pentru mine este un om inteligent care a făcut lucruri pentru un sector. Îmi pare rău că nu stau și eu în sectorul ăla”, a spus Vârciu la cameră. Discuția a luat o întorsătură rapidă în scurt timp însă, iar primarul Piedone a spus că își dorește de multă vreme să facă o piesă alături de Liviu Vârciu, care să se numească după inițialele lor: „LP”.

„Te provoc de 25 de ani, băi boule, faci măi și cu mine melodia aia? LP...”, i-a mai spus Piedone. „Da, nu mai există LA (trupa din care a făcut Vârciu parte n.r), există LP, de la Liviu și Piedone”, a spus și Vârciu, într-o notă amuzantă. „Urmează o piesă până la Revelion, sau după Revelion. Până la Sf. Ion. Te blestem, de data asta!”, a continuat și primarul.

Liviu Vârciu și Piedone, act de caritate

Pe Liviu Vârciu și Cristian Popescu Piedone îi leagă o prietenie de multă vreme, cei doi implicându-se împreună și în fapte de caritate. În luna aprilie a acestui an, primarul sectorului 5 împreună cu Vârciu și Vali Vijelie au dus în Săptămâna Mare cadouri copiilor cu situație materială precară.

Piedone și-a unit forțele cu cele ale cântărețului Vali Vijelie și cu ale omului de televiziune Liviu Vârciu, cu scopul de a le face o mică bucurie, în prag de sărbători, copiilor proveniți din familii mai puțin norocoase, mergând personal la fața locului și oferindu-le acestora cadouri.

interior 1583876 1920 jpg
roland stanescu jpg
bote bal contesa JPG
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Ricky Martin sexy la plajă (6) jpg
Tiriac
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plajă (6) jpg
lindsay lohan