VIDEO Piedone și Liviu Vârciu, prieteni la cataramă: „Eu îl iubesc, dar el nu mă iubește”

Ultima actualizare:

    Liviu Vârciu s-a filmat alături de PiedoneFoto: Captură Video
Liviu Vârciu s-a filmat alături de PiedoneFoto: Captură Video

Liviu Vârciu a publicat pe contul personal de Instagram un filmuleț în care apare alături de primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, de care îl leagă o prietenie strânsă. Cei doi păreau să fi ieșit împreună la un local, iar Vârciu a profitat de situație pentru a imortaliza câteva secvențe alături de primar. În videoclip, aceștia și-au făcut complimente, dar s-au și tachinat, în stilul lor caracteristic.

Liviu Vârciu s-a filmat alături de Piedone

„Sunt aici alături de cel mai bun primar din punctul meu de vedere. Și nu pup pe nimeni în.. (face o grimasă) că nu am de ce”, a început Vârciu filmulețul în care apar cei doi împreună, la masă. 

„Atâți ani cât ne-am mâncat amărăciunea...El, vedeta pe care întotdeauna am apreciat-o; eu, nicio vedetă și el nu m-a apreciat și m-a criticat. Eu îl iubesc, el nu mă iubește”, a răspuns comic și Cristian Popescu Piedone, însă Vârciu i-a replicat imediat: „Și eu te iubesc! Dar haideți, vă rog, domnule primar, să nu intrăm în sentimente.” „Lumea știe că noi ne înjurăm, dar ne iubim în același timp”, a mai continuat Piedone.

„Pentru mine este un om inteligent care a făcut lucruri pentru un sector. Îmi pare rău că nu stau și eu în sectorul ăla”, a spus Vârciu la cameră. Discuția a luat o întorsătură rapidă în scurt timp însă, iar primarul Piedone a spus că își dorește de multă vreme să facă o piesă alături de Liviu Vârciu, care să se numească după inițialele lor: „LP”.

„Te provoc de 25 de ani, băi boule, faci măi și cu mine melodia aia? LP...”, i-a mai spus Piedone. „Da, nu mai există LA (trupa din care a făcut Vârciu parte n.r), există LP, de la Liviu și Piedone”, a spus și Vârciu, într-o notă amuzantă. „Urmează o piesă până la Revelion, sau după Revelion. Până la Sf. Ion. Te blestem, de data asta!”, a continuat și primarul.

Liviu Vârciu și Piedone, act de caritate

Pe Liviu Vârciu și Cristian Popescu Piedone îi leagă o prietenie de multă vreme, cei doi implicându-se împreună și în fapte de caritate. În luna aprilie a acestui an, primarul sectorului 5 împreună cu Vârciu și Vali Vijelie au dus în Săptămâna Mare cadouri copiilor cu situație materială precară.

Piedone și-a unit forțele cu cele ale cântărețului Vali Vijelie și cu ale omului de televiziune Liviu Vârciu, cu scopul de a le face o mică bucurie, în prag de sărbători, copiilor proveniți din familii mai puțin norocoase, mergând personal la fața locului și oferindu-le acestora cadouri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net