Liviu Vârciu e „bubulina gospodina”! Iubita îl chinuie mai ceva ca Nea Marin

Vine primăvara, așa că la Liviu Vârciu acasă se face curățenie generală, reamenajare și redecorare! Solistul e un fel de „bubulina gospodina” la el acasă. A fost trimis de Anda Călin la cumpărături, după covoare! Liviu nu se dă înlături de la treabă. E mai vrednic și decât în emisiunea lui Nea Mărin!

Liviu Vârciu a ieșit încărcat de la cumpărături Sursa: Click!
Liviu Vârciu a ieșit încărcat de la cumpărături Sursa: Click!

Liviu Vârciu (40 de ani) s-a făcut băiat de casă! Anda Călin (31 de ani) este femeia care l-a pus cu botul pe labe pe artistul care zburda în tinerețe din floare în floare. Anda și Liviu au doi copii, Anastasia (5 ani) și Matei Liviu (1 an și 9 luni), iar, pentru ei Liviu s-a transformat în tăticul ideal.

Mai nou, Liviu este „bubulina gospodina” în casă! S-a molipsit, probabil, de la Nea Mărin! Liviu pune mâna la treburile gospodărești și își ajută iubita, pe care o prezintă drept soția lui, ori de câte ori este nevoie. Zilele trecute, Liviu Vârciu a fost surprins la cumpărături de fotoreporterii Click!

Liviu era în mare vervă! Îmbrăcat cu un hanorac roșu, Liviu a ieșit dintr-un magazin de mobilă și amenajări interioare, împingând de zor, până la bolidul de fițe, un cărucior plin cu covoare, de diferite forme și mărimi. Este clar că Liviu și Anda au decis să-și reamenajeze casa, că doar vine primăvara și vor să-și redecoreze vila din Băneasa.

Nea MĂrin i-a împrumutat nu mai puțin de 50.000 de euro!

Liviu Vârciu a reușit după patru ani să își ridice casa visurilor, în care și-a băgat toate economiile de-o viață. Până și Nea Mărin l-a împrumutat, la un moment dat, cu 50.000 de euro, ca să-și termine vila, unde Liviu locuiește acum împreună cu soția și cu cei doi copii.

M-a ajutat, mânca-i-aș gură lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a declarat Vârciu, la Antena Stars.

Ulterior, Vârciu și-a achitat datoria la Nea Mărin cu ajutorul banilor obținuți din contracte de publicitate și de televiziune.

A ieşit exact cum mi-am dorit, nu-i lipseşte nimic. De patru ani, nu am mai plecat în niciun concediu, numai ca s-o termin”, a spus solistul.

Casa lui Liviu Vârciu se învârte după soare. Familia Vârciu are toate facilitățile la dispoziție, de la jacuzzi la o sală de cinema. Casa are nu mai puțin de cinci dormitoare, dispuse pe toate cele trei etaje.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net