Liviu Vârciu e „bubulina gospodina”! Iubita îl chinuie mai ceva ca Nea Marin

Vine primăvara, așa că la Liviu Vârciu acasă se face curățenie generală, reamenajare și redecorare! Solistul e un fel de „bubulina gospodina” la el acasă. A fost trimis de Anda Călin la cumpărături, după covoare! Liviu nu se dă înlături de la treabă. E mai vrednic și decât în emisiunea lui Nea Mărin!

image
Liviu Vârciu a ieșit încărcat de la cumpărături Sursa: Click!

Liviu Vârciu (40 de ani) s-a făcut băiat de casă! Anda Călin (31 de ani) este femeia care l-a pus cu botul pe labe pe artistul care zburda în tinerețe din floare în floare. Anda și Liviu au doi copii, Anastasia (5 ani) și Matei Liviu (1 an și 9 luni), iar, pentru ei Liviu s-a transformat în tăticul ideal.

Mai nou, Liviu este „bubulina gospodina” în casă! S-a molipsit, probabil, de la Nea Mărin! Liviu pune mâna la treburile gospodărești și își ajută iubita, pe care o prezintă drept soția lui, ori de câte ori este nevoie. Zilele trecute, Liviu Vârciu a fost surprins la cumpărături de fotoreporterii Click!

stanga
dreapta
varciu 2 paparazii JPG
varciu 4 JPG
varciu 3 paparazzi JPG
varciu5 paparazzi JPG
varciu anda calin jpg
varciu anda fetita jpg
varciu casa  jpg
varciu casa 2 jpg
varciu nea marin jpg
liviu varciu deschidere png
nea marin si liviu varciu
liviu varciu si fiica lui jpg jpeg
1 liviu varciu 1 0 jpeg

Liviu era în mare vervă! Îmbrăcat cu un hanorac roșu, Liviu a ieșit dintr-un magazin de mobilă și amenajări interioare, împingând de zor, până la bolidul de fițe, un cărucior plin cu covoare, de diferite forme și mărimi. Este clar că Liviu și Anda au decis să-și reamenajeze casa, că doar vine primăvara și vor să-și redecoreze vila din Băneasa.

Nea MĂrin i-a împrumutat nu mai puțin de 50.000 de euro!

Liviu Vârciu a reușit după patru ani să își ridice casa visurilor, în care și-a băgat toate economiile de-o viață. Până și Nea Mărin l-a împrumutat, la un moment dat, cu 50.000 de euro, ca să-și termine vila, unde Liviu locuiește acum împreună cu soția și cu cei doi copii.

M-a ajutat, mânca-i-aș gură lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a declarat Vârciu, la Antena Stars.

Ulterior, Vârciu și-a achitat datoria la Nea Mărin cu ajutorul banilor obținuți din contracte de publicitate și de televiziune.

A ieşit exact cum mi-am dorit, nu-i lipseşte nimic. De patru ani, nu am mai plecat în niciun concediu, numai ca s-o termin”, a spus solistul.

Casa lui Liviu Vârciu se învârte după soare. Familia Vârciu are toate facilitățile la dispoziție, de la jacuzzi la o sală de cinema. Casa are nu mai puțin de cinci dormitoare, dispuse pe toate cele trei etaje.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg