Iulia Albu și Micutzu, schimb savuros de replici, la „România are Roast"

Cea mai recentă ediție a emisiunii „România are Roast" a fost una cu adevărat savuroasă. Iulia Albu, sosită pentru a susține echipa Marmotele vesele a avut un schimb de replici amuzant cu prezentatorul emisiunii, nimeni altul decât Micutzu, Cosmin Nedelcu, pe numele său real. 

Iulia Albu l-a lăsat fără replică pe Micutzu Sursă foto: Antena 1
Iulia Albu l-a lăsat fără replică pe Micutzu Sursă foto: Antena 1

Se pare că Iulia Albu a început să prindă gustul emisiunilor de stand-up și roast. După ce a făcut parte din juriu în una dintre edițiile emisiunii Iumor, iată că a sosit clipa să pășească și în platoul „România are Roast". 

Citește și: Micutzu a slăbit 50 de kilograme și și-a schimbat radical stilul de viață 

Iulia Albu a fost de partea echipei Marmotele vesele, iar glumele pe care le-a spus creatoarea de modă au stârnit hohotele de râs în rândul celor prezenți. 

Fosta soție a lui Mihai Albu și-a făcut intrarea în platou după momentul Pârșilor circumspencți, iar nimeni nu s-ar fi așteptat la schimbul de replici care a urmat. 

Iulia Albu, schimb savuros de replici cu Micutzu 

„Bună seara! Bine v-am găsit. Sunt foarte bucuroasă că mă întâlnesc cu Natanticu. Aflu că după ce că nici nu știe să patineze, dă și la muscă tot prost”, a spus Iulia Albu despre fostul ei coleg de la „Dancing on Ice – Vis în doi". 

Vezi și: Iubitul Iuliei Albu a lăsat-o fără cuvinte la Iumor 

„Ce înseamnă dat la muscă?”, a întrebat, vizibil nelămurit prezentatorul emisiunii, Cosmin Nedelcu. „Fii puțin creativ”, a fost răspunsul cu care Iulia Albu a smuls hohote de râș și ropote de aplauze din partea audienței. 

„Mă gândeam să iau plasa asta, ca să-ți prind glumele”, a răspuns Micutzu „Poți folosi o plasă, doar dacă ai o undiță potrivită să aduci peștele”, a replicat Iulia Albu. „Nu, că n-aș vrea să dau la muscă. Mai aveți jocuri de cuvinte?”, a întrebat Micutzu, înainte de a primi replica care l-a lăsat fără reacție: „M-am gândit să te las și pe tine să vorbești puțin”.

Nu demult, Iulia Albu a făcut parte, pentru un singur episod, din juriul emisiunii „Iumor". Nu mică i-a fost surpriza să constate că cel care a urcat atunci pe scenă, pentru a face un număr de roast pe seama sa, a fost chiar bărbatul alături de care formează un cuplu: Mike sau Mihai Alexandru. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net