Iulia Albu și Micutzu, schimb savuros de replici, la „România are Roast"

Cea mai recentă ediție a emisiunii „România are Roast" a fost una cu adevărat savuroasă. Iulia Albu, sosită pentru a susține echipa Marmotele vesele a avut un schimb de replici amuzant cu prezentatorul emisiunii, nimeni altul decât Micutzu, Cosmin Nedelcu, pe numele său real. 

image
Iulia Albu l-a lăsat fără replică pe Micutzu Sursă foto: Antena 1

Se pare că Iulia Albu a început să prindă gustul emisiunilor de stand-up și roast. După ce a făcut parte din juriu în una dintre edițiile emisiunii Iumor, iată că a sosit clipa să pășească și în platoul „România are Roast". 

Citește și: Micutzu a slăbit 50 de kilograme și și-a schimbat radical stilul de viață 

Iulia Albu a fost de partea echipei Marmotele vesele, iar glumele pe care le-a spus creatoarea de modă au stârnit hohotele de râs în rândul celor prezenți. 

Fosta soție a lui Mihai Albu și-a făcut intrarea în platou după momentul Pârșilor circumspencți, iar nimeni nu s-ar fi așteptat la schimbul de replici care a urmat. 

Iulia Albu, schimb savuros de replici cu Micutzu 

„Bună seara! Bine v-am găsit. Sunt foarte bucuroasă că mă întâlnesc cu Natanticu. Aflu că după ce că nici nu știe să patineze, dă și la muscă tot prost”, a spus Iulia Albu despre fostul ei coleg de la „Dancing on Ice – Vis în doi". 

Vezi și: Iubitul Iuliei Albu a lăsat-o fără cuvinte la Iumor 

„Ce înseamnă dat la muscă?”, a întrebat, vizibil nelămurit prezentatorul emisiunii, Cosmin Nedelcu. „Fii puțin creativ”, a fost răspunsul cu care Iulia Albu a smuls hohote de râș și ropote de aplauze din partea audienței. 

„Mă gândeam să iau plasa asta, ca să-ți prind glumele”, a răspuns Micutzu „Poți folosi o plasă, doar dacă ai o undiță potrivită să aduci peștele”, a replicat Iulia Albu. „Nu, că n-aș vrea să dau la muscă. Mai aveți jocuri de cuvinte?”, a întrebat Micutzu, înainte de a primi replica care l-a lăsat fără reacție: „M-am gândit să te las și pe tine să vorbești puțin”.

Nu demult, Iulia Albu a făcut parte, pentru un singur episod, din juriul emisiunii „Iumor". Nu mică i-a fost surpriza să constate că cel care a urcat atunci pe scenă, pentru a face un număr de roast pe seama sa, a fost chiar bărbatul alături de care formează un cuplu: Mike sau Mihai Alexandru. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

dani otil gabriela prisacariu
FotoJet (5) jpg
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
andreea banica
FotoJet jpg
romanca rechin 2 png
iolanda anamaria babau jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png