Iulia Albu îşi doreşte doi copii cu iubitul Mike

Iulia Albu trăieşte, de câţiva ani, o relaţie discretă cu un om de afaceri, Mihai Alexandru, cunoscut drept Mike. Bărbatul a renunţat chiar la viaţa la Londra pentru fashion editor şi se pare că au planuri mari împreună. După o cerere de căsătorie indirectă, la iUmor, Iulia a povestit că ar vrea să aibă unul sau doi copii cu Mike.

Iulia Albu are o relaţie fix aşa cum şi-a dorit cu iubitul ei, iar lucrurile sunt cât se poate de serioase. Vedeta a mărturisit că visul ei e să aibă trei copii, aşa că Mikaela ar putea avea în curând un fraţior sau o surioară.

 “Vom vedea, timpul le va rezolva pe toate. Mi-aș dori trei copii”, a declarat Iulia Albu, pentru playtech.ro.

Citeşte şi: Fiica Iuliei Albu este de o frumusețe răpitoare la aproape 13 ani! Mikaela s-a transformat radical

Întrebată cum se înţelege cu Mike, Iulia a povestit că are multă încredere în iubitul ei, iar cei doi se sfătuiesc mereu în orice, chiar şi carieră.

Am alături un om care are foarte mare încredere în mine, care-mi poate spune și când greșesc și când fac lucrurile bine, și pe care-l ascult. Ceea ce e un lucru important.El lucrează cu mine în anumite proiecte, dar nu în televiziune. Dar ne sfătuim”, a mai spus Iulia.

"Mikaela îmi seamănă în totalitate"

Cât despre fiica ei de 13 ani, fashion editorul a povestit că este extreme de mândră de Mikaela, care îi seamănă la perfecţie. Ba chiar, Iulia şi fetiţa îşi da sfaturi vestimentare.

Iulia Albu şi fiica ei, Mikaela
Iulia Albu şi fiica ei, Mikaela

Îmi seamănă din toate punctele de vedere: fizic, comportamental, manierisme. E cea mai bună variantă pe care aș fi putut să mi-o doresc. Avem o zi pe săptămână în care ea mă îmbracă pe mine, adică vinerea, și o alta când eu aleg în ce să o îmbrac pe ea. Așa că până acum, vinerea am avut grijă să nu-mi pun filmări. Mă poate surprinde oricând, cu orice”, a declarat Iulia Albu.

Citeşte şi: Poze rare cu fiica Iuliei Albu. Mikaela învață tehnici de pozat

Iubitul Iuliei Albu nu ştie cine e când au ieşit la prima întâlnire

Iulia Albu şi Mike au o relaţie de patru ani, iar prima întâlnire a fost pusă la cale de o prietenă comună. Omul de afaceri nu ştia că Iulia este vedetă, iar cei doi glumesc că a fost „ură la prima vedere”.

Citeşte şi: Iulia Albu recunoaște că are o operație estetică rară: «Am și alte intervenții pe care le fac periodic»

"După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit", a povestit, mai demult, Iulia.

E clar că lucrurile au evoluat în bine, mai ales că Mike a decis să renunţe la viaţa Londra de dragul Iuliei. 

MIkaela ţine enorm la Mike

Şi fiica vedetei, Mikaela, se înţelege de minune cu Mike. Omul de afaceri e implicat direct în creşterea micuţei şi cei doi au multe activităţi în comun, cum ar fi mersul cu bicicleta, şi o duce la şcoală. 

"Mikaela îl adoră pur şi simplu, iar el nu concepe ca ea să pățească vreodată ceva rău. El este omul care a învățat-o să treacă singură strada, el este cel care a vorbit zilnic cu ea engleză, el este cel care are grijă ca ea să petreacă timp de calitate cu prietenii ei şi el este cel care, înainte de şcoală, în fiecare dimineață, toată vara şi toată toamna, iese cu ea la plimbare cu rolele sau bicicleta. Mă emoționează fiecare moment în care Mikaela aleargă şi îi sare în brațe, spunându-i că îl iubește”, a mărturisit Iulia Albu. 

Mikaela este fiica Iuliei cu Mihai Albu. Cei doi au fost căsătoriți între anii 2004 și 2013

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net