Iulia Albu recunoaște că are o operație estetică rară: «Am și alte intervenții pe care le fac periodic»

Criticul de modă Iulia Albu are 40 de ani și o frumusețe de necontestat. Nu de puține ori chipul ei a fost analizat și mulți s-au întrebat dacă nu cumva Iulia a apelat și la ajutorul medicului estetician pentru a ține departe semnele trecerii timpului. Iulia a rupt tăcerea și a răspuns celor mai indiscrete curiozități!

Iulia Albu a vorbit despre operațiile sale estetice
Iulia Albu a vorbit despre operațiile sale estetice

Iulia Albu a recunoscut că a trecut printr-o procedură estetică mai puțin întâlnită la nivelul gleznelor care presupune subțierea lor. Operația a avut loc cu ani în urmă, iar Iulia este mândră de rezultat și, trebuie să recunoaștem, arată impecabil purtând pantofi cu toc! Întrebată despre alte operații estetice pe care le are și care este poziția sa față de femeile care trec pragul cabinetului medicului estetician pentru a se menține tinere și frumoase, Iulia a oferit un răspuns complex. 

Criticul de modă este de părere că fiecare este liber să facă ceea ce dorește cu propriul trup și nu ar trebui să existe această presiune asupra persoanelor publice de a fi nevoite să ofere explicații despre procedurile prin care trec pentru a ține ridurile la distanță. În plus, Iulia recunoaște că, la rândul său, este adepta micilor intervenții estetice pe care le urmează cu regularitate și pe care le recunoaște fără cea mai mică problemă. 

Citește și: Fiica Iuliei Albu este de o frumusețe răpitoare

„Da, am şi alte intervenții pe care le fac periodic. Nu, nu am absolut nicio intervenţie la nivelul buzelor, şi nu am acid hialuronic și, în mod cert şi vizibil, nu am silicoane”, a declarat Iulia Albu. 

Fosta soție a lui Mihai Albu a povestit că a suferit o intervenție chirugicală la nivelul nasului pe care a amânat-o de teama că fizionomia sa să nu sufere modificări drastice. Din fericire, medicul la care a apelat a dat dovadă de profesionalism, iar Iulia poate răsufla ușurată pentru că trăsăturile sale nu au fost afectate în vreun fel. 

Vezi și: Iulia Albu, mai mult pe jos decât în picioare, la Dancing on Ice

„Am făcut o operație de reducție a cornetelor nazale.Am intrat în sala de operație cu protocolul semnat. Operația avea să NU îmi afecteze forma nasului. Şi a fost un succes”, a povestit Iulia Albu, conform Viva. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net