Iulia Albu, mai mult pe jos decât în picioare, la Dancing on Ice! A căzut de zeci de ori la antrenamente

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Sâmbătă seara, 5 martie, a debutat pe micile ecrane emisiunea „Dancing on Ice”, la Antena 1, iar telespectatorii au fost cu ochii pe vedetele care au acceptat marea provocare de a patina în direct, presiunea fiind una și mai mare!

Iulia Albu, alături de partenerul ei, Marian Prisăcaru Foto: Captură Video
Iulia Albu, alături de partenerul ei, Marian Prisăcaru Foto: Captură Video

Înainte ca show-ul să fie pus în scenă, au existat zeci de repetiții, bineînțeles, unde vedetele noastre au avut prima întâlnire cu podiumul de gheață. La început, cel puțin, în cazul Iuliei Albu, s-a lăsat cu vânătăi și nervi întinși la maxim!

Iulia Albu, căzături în lanț la repetițiile Dancing on Ice

Fashion-editorul a făcut rapid cunoștință cu gheața, iar căzăturile s-au ținut în lanț. Un material video de la antrenamente a arătat-o pe Iulia Albu mai mult pe jos decât în picioare, însă ulterior situația s-a redresat, iar aceasta a reușit să facă o figură frumoasă în timpul ediției de sâmbără, 5 martie, la „Dancing on Ice”. Numărul vedetei s-a încheiat curat, fără incidentele neplăcute de la repetiții. 

Iulia Albu a fost ajutată pe gheață și de partenerul ei, Marian Prisăcaru, în vârstă de 50 de ani, fost sportiv de performanță și actualmente antrenor de patinaj. Cei doi au făcut parte din cea de-a treia pereche care a intrat în show, primind note destul de mici din partea juraților, dar multe încurajări.

Pentru ce luptă Iulia Albu și Marian Prisăcaru la Dancing on Ice

Echipa luptă pentru visul lui Marian de a pune bazele propriului său club de patinaj. Concurentul a povestit că a fost dat afară de la Centrul Olimpic de patinaj, acum ceva vreme, în urma unui eveniment neplăcut. A lăsat o persoană străină în camera sa, iar ulterior s-a decis eliminarea lui din Centru, venind și sfârșitul carierei sale artistice, astfel.

Emisiunea m-a răscolit. Mi-a făcut sufletul praf. (..) Viața mea trebuie să fie patinaj. Poate dacă nu am reușit ca patinator, poate reușesc acum cu acești copii. Vreau să fac propriul meu club de patinaj.”, a spus el, explicând că dorește să ajute copiii care poate au talent în acest domeniu, dar nu au posibilități financiare.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net