E oficial! Ei vor prezenta «Dancing on Ice»: «Recunosc că am emoții.»

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Mai e foarte puţin până când show-ul "Dancing on Ice – Vis în doi" va fi difuzat la Antena 1. Sâmbătă, 5 martie, de la ora 20.00, publicul va putea viziona prima ediţie a spectacolului pe gheaţă, iar postul TV a anunţat cineva va prezenta emisiunea. 

Emisiunea "Dancing on Ice" începe pe 5 martie
Emisiunea "Dancing on Ice" începe pe 5 martie

După ce s-au făcut speculaţii pe tema prezentatorilor emisiunii "Dancing on Ice – Vis în doi", iată că e oficial. Amfitrionii show-ului vor fi Ştefan Bănică Jr. şi Irina Fodor. 

Ştefan Bănică Jr., despre "Dancing on Ice": "Un emisiune extrem de ambiţioasă"

Ştefan Bănică Jr. s-a arătat entuziasmat să fie implicat într-un astfel de proiect, mai ales că va lucra cu o echipă care i-a mai fost alături, dar şi cu Irina Fodor. Mai mult, cântăreţul a subliniat că emisiunea va fi live, nu înregistrată, aşa că va însemna că adrenalina va fi la cote maxime, pentru concurenţii care trebuie să patineze şi să danseze în acelaţi timp.

„Mă bucur că încep un proiect nou în televiziune și că voi lucra cu echipa cu care am mai lucrat ani buni, tot în televiziune. Îmi place că fac parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară în România, "Dancing on Ice – Vis în doi", pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor. O emisiune extrem de ambițioasă, ținând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenții, care dansează în timp ce patinează. Plus că, după mulți ani, iată, în sfârșit, o emisiune live, cu totul altceva față de o emisiune înregistrată. Adrenalina va fi mult mai mare și responsabilitatea asemenea. Și, chiar dacă am facut peste 100 de emisiuni în direct, timp de 4 ore, recunosc că tot am emoții.”, a declarat Ștefan.

Şi Irina Fodor a povestit că proiect este unul greu, pentru că patinajul e un sport dificil, dar că va fi unul frumos şi se simte onorată că va prezenta emisiunea alături de Ştefan Bănică. 

„Proiectul ăsta e copleșitor, este frumos și …deloc uşor. În patinaj trebuie să fii ferm și în același timp delicat ca un fulg de zăpadă. Fiecare concurent va trebui să își găsească echilibrul ăsta foarte fin, dar după ce îl vor găsi, și am încredere că o vor face, poveștile care se vor spune pe gheață vor fi fermecatoare. Mă bucur mult că patinajul este adus în lumina reflectoarelor într-un show tv. Faptul că prezint alături de Ștefan este pentru mine o onoare și o responsabilitate în aceeași măsură, având în vedere experința lui în tot ce înseamnă emisiuni live”, povestește Irina.

Cine sunt concurenţii "Dancing on Ice"

Nouă vedete vor intra în ringul de la "Dancing on Ice -Vis în doi": Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor patina, în fiecare sâmbătă seara, în direct, pentru a impresiona juriului şi publicul. Ei vor avea câte o pereche, alături de care vor munci pentru a da tot ce e mai bun, pe gheaţă. 

Juriul emisiunii este unul exigent. El este format din coregrafii Mihai și Elwira Petre, Simona Pungă, antrenoare de patinaj artistic și Cornel Gheorghe, fost patinator de performanță, în prezent antrenor.  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net