Bătălia starurilor! Stefan Bănică și Andreea Marin, din nou împreună! Negocieri dure într-un proiect cum nu a mai văzut România

Ultima actualizare:

Încurcate mai sunt căile showbiz-ului, căci vedetele uită și de dușmănie, divorțuri și scandaluri pentru a le face face pe plac fanilor care le urmăresc la tv. Este și cazul celebrilor Ștefan Bănică și Andreea Marin, care s-ar putea reuni la Antenă, într-un show de senzație, în calitate de prezentatori. Click! are toate detaliile despre negocierile care se duc în culise pentru spectaculoasa emisiune.

Andreea Marin și Ștefan Bănică, pe vremea când erau un cuplu fericit
Andreea Marin și Ștefan Bănică, pe vremea când erau un cuplu fericit

Da, ați citit bine! Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. sunt în negocieri dure cu oficialii Antena 1 pentru o emisiune neamaiîntâlnită până acum. Este vorba despre show-ul show-ul Dancing on Ice – Vis în doi, cu care vor să spargă gheața, la figurat, desigur!

Antena 1 a „racolat” deja nume grele din showbiz-ul românesc și încearcă să aducă în acest show fantastic vedete cu 5 stele plus. Printre cei care încă sunt în negocieri și vom putea să-i vedem din nou împreună sunt Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. Dezvăluirea vine la câteva zile distanță de la declarația fostei câștigătoare Masked Singer despre fostul soț, despre care a spus că nu vede o problema în a avea o colaborare cu el, ceea ce întărește și mai multe dezvăluirea pe care Click! o face în exclusivitate.

„Nu am facut altceva decât să ne despărţim în viaţa privată, nu e nicio problemă să colaborăm. Teoretic, practic nu pot să spun. E mai bine uneori să rămânem cu teoria”, a spus Andreea Marin, despre fostul ei soţ, Ștefan Bănică Jr.

În acest moment, totul este la nivel de discuții, pentru că sunt mulți bani la mijloc, orgolii pe alocuri, dar și un proiect care ar trebui să fie perfect din toate punctele de vedere, dat fiind faptul că Andreea Marin este cunoscută pentru rigurozitatea sa în ceea ce privește proiectele în care este implicată.

În schema de prezentatori mai sunt incluși Iulia Vântur și Dan Negru, în cazul în care pică negocierea dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. Producătorii se gândesc la mai multe combinații de vedete care să facă atmosferă și să prezinte emisiunea Dancing on Ice – Vis în doi.

Mihai Petre și Elwira Petre sunt și ei în cărți pentru noul show de la Antenă

De câteva luni se zvonește că Mihai Petre și Elwira Petre vor face parte din juriul noii emisiuni concurs Dancing on Ice – Vis în doi. Și nu doar ei, ci și Andreea Bălan, cunoscută pentru performanțele ei din showurile de dans, plus cele de la "Dansez pentru tine" din Romania și Mexic. Și tot zvonuri sunt că Ștefan Bănică sau Dan Negru ar putea prezenta noua emisiune și că printre partenerele lor s-au vehiculat nume precum Andreea Marin sau Iulia Vântur.

Rămâne de văzut și așteptăm cu entuziasm cine bate palma și ne surprinde plăcut pe scena show-ului pe gheață de la Antenă. Vă ținem la curent cu toate detaliile pe care le aflăm despre vedetele din showbiz-ul autohton.

Zilele trecute, Antena 1 a anunțat că va difuza emisiunea Dancing on Ice – Vis în doi, varianta românească, după formatul britanic, care se află la cea de-a 13-a ediție în țara mamă, cu cel de-al 14 sezon anul acesta. În show-ul de talente și divertisment sunt încadrate vedete, dar și profesioniști patinoari care dansează pe gheață. Va fi cu adevărat o provocare pentru mulți concurenți.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net