Andreea Marin, r─âspuns surprinz─âtor la ├«ntrebarea "Ai colabora cu ┼×tefan B─ânic─â Jr.?"

18 ianuarie 2022

Andreea Marin a fost pus─â ├«n fa┼úa unei ├«ntreb─âri nea┼čtepteate, legate de fostul so┼ú, ┼×tefan B─ânic─â Jr., iar r─âspunsul ei a fost la fel de surprinz─âtor.

image
Andreea Marin ┼či ┼×tefan B─ânic─â Jr. a fost c─âs─âtori┼úi ├«ntre 2006 ┼či 2013

Andreea Marin a fost invitat─â la emisiunea Teo Show, unde a trebuit s─â r─âspund─â unor ├«ntreb─âri incomode sau s─â m─ân├ónce ceva dac─â vrea s─â nu dea curs provoc─ârii. Una dintre ├«ntreb─âri a fost cu ce persoan─â public─â s-ar ├«mp─âca. Cu diploma┼úie, Andreea a spus c─â nu este certat─â cu nimeni ┼či e o fire tolerant─â.

Atunci, Bursucu a plusat ┼či a ├«ntrebat-o dac─â ar colabora cu fostul ei ┼čot, ┼×tefan B─ânic─â Jr, la o emisiune TV.  Andreea Marin a avut un r─âspuns surprinz─âtor.

ÔÇ×Nu am facut altceva dec├ót s─â ne desp─âr┼úim ├«n via┼úa privat─â, nu e nicio problem─â s─â colabor─âm. Teoretic, practic nu pot s─â spun. E mai bine uneori s─â r─âm├ónem cu teoriaÔÇŁ, a spus Andreea Marin, despre fostul ei so┼ú.

Andreea Marin ┼či ┼×tefan B─ânic─â Jr., c─âs─âtori┼úi timp de ┼čapte ani

Andreea Marin ┼či ┼×tefan B─ânic─â Jr. au fost c─âs─âtori┼úi timp de ┼čapte ani, din 2006 p├ón─â ├«n 2013. Ei au o fat─â ├«mpreun─â, pe Violeta, de 14 ani. Andreea a evitat s─â vorbeasc─â multe despre divor┼ú ┼či a declarat, ├«n emisiunea "40 de ├«ntreb─âri cu Denise Rifai", c─â cel mai important din c─âsnicia cu B─ânic─â e c─â o are pe Violeta. 

ÔÇťNu e greu s─â iube╚Öti ├«n lumina reflectoarelor. Au fost ├«ns─â dezavantaje. C├ónd am ie╚Öit cu Violeta din maternitate era s─â facem accident. Dar nu asta m-a incomodat ├«n c─âsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua c─âsnicie o am ├«ns─â pe fiica mea ╚Öi asta conteaz─â cel mai mult. Nu m─â uit ├«napoiÔÇŁ, a declarat, acum ceva vreme, Andreea Marin. 

Unul dintre motivele care ar fi dus la desp─âr┼úire ar fi fost faptul c─â Andreea ar fi fost ├«n┼čelat─â. Z├ón─â a preferat s─â nu comenteze niciodat─â acest lucru, dar a dat de ├«n┼úeles c─â nu a fost deloc ceva pl─âcut. 

ÔÇťPentru mine trecutul nu mai conteaz─â. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod s─â te sim╚Ťi ├«n╚Öelat─â. Pe o scar─â de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divor╚Ť nu e o dram─â, e o realitate. C├ónd nu te mai ├«n╚Ťelegi, p─ârerea mea e s─â-╚Öi vad─â fiecare de drum. Putem fi ferici╚Ťi separat. Eu am hot─âr├ót s─â fiu ferm─âÔÇť, a mai declarat Andreea Marin. 

stanga
dreapta
andreea marin stefan banica 1 JPG
andreea marin stefan banica 2 JPG
andreea marin stefan banica 6 jpg
andreea marin stefan banica 5 jpg
andreea marin stefan banica 3 JPG
image
banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg