Andreea Marin, răspuns surprinzător la întrebarea "Ai colabora cu Ştefan Bănică Jr.?"

Ultima actualizare:

Andreea Marin a fost pusă în faţa unei întrebări neaştepteate, legate de fostul soţ, Ştefan Bănică Jr., iar răspunsul ei a fost la fel de surprinzător.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. a fost căsătoriţi între 2006 şi 2013
Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. a fost căsătoriţi între 2006 şi 2013

Andreea Marin a fost invitată la emisiunea Teo Show, unde a trebuit să răspundă unor întrebări incomode sau să mănânce ceva dacă vrea să nu dea curs provocării. Una dintre întrebări a fost cu ce persoană publică s-ar împăca. Cu diplomaţie, Andreea a spus că nu este certată cu nimeni şi e o fire tolerantă.

Atunci, Bursucu a plusat şi a întrebat-o dacă ar colabora cu fostul ei şot, Ştefan Bănică Jr, la o emisiune TV.  Andreea Marin a avut un răspuns surprinzător.

„Nu am facut altceva decât să ne despărţim în viaţa privată, nu e nicio problemă să colaborăm. Teoretic, practic nu pot să spun. E mai bine uneori să rămânem cu teoria”, a spus Andreea Marin, despre fostul ei soţ.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr., căsătoriţi timp de şapte ani

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au fost căsătoriţi timp de şapte ani, din 2006 până în 2013. Ei au o fată împreună, pe Violeta, de 14 ani. Andreea a evitat să vorbească multe despre divorţ şi a declarat, în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", că cel mai important din căsnicia cu Bănică e că o are pe Violeta. 

“Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi”, a declarat, acum ceva vreme, Andreea Marin. 

Unul dintre motivele care ar fi dus la despărţire ar fi fost faptul că Andreea ar fi fost înşelată. Zână a preferat să nu comenteze niciodată acest lucru, dar a dat de înţeles că nu a fost deloc ceva plăcut. 

“Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă“, a mai declarat Andreea Marin. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net