Andreea Marin a împlinit 47 de ani. Dieta și secretele divei fără operații estetice

Andreea Marin a împlinit 47 de ani miercuri, 22 decembrie, la o săptămâna după ce fiica ei, Violeta (14 ani), și-a serbat și ea ziua de naștere. Fosta "Zână" a Surprizelor este printre puținele vedete fără operații estetice. Iată ce dietă și ce rutină de îngrijire are Andreea Marin!

image

Andreea Marin a marcat momentul aniversar pe Instagram, publicând poze cu tortul pe care l-a primit, dar și un mesaj frumos, în care se expune ca un om obișnuit, care stă în pijamale, acasă, și se bucură de o zi liberă. 

Andreea Marin: "Fără rochie de Zână, fără pantofi cu toc, de ziua mea"

"Bună dimineața, prețuiește viața! 47, încă un an, drumul meu merge mai departe, căci... nu există nu se poate! Vă mulțumesc, dragii mei, că îmi sunteți aproape de aproape 30 de ani, iar cei dragi ce mă știu din copilărie, de o viață! Sărbătoresc printr-o zi liberă - o raritate - de aceea e și prețios acest dar. Cu sufletele apropiate ce îmi calcă pragul acasă pentru o urare caldă, mă văd în papuci și în pijamale azi sau purtând un pulover moale, împletit, cu motive de iarnă, vreau o zi colorată, comodă și haioasă, plină de zâmbete și relaxare. Fără rochie de Zână, fără pantofi cu toc, de ziua mea, vreau sa ne simțim copii, suntem oameni mari destul in timpul anului, și nu vreau daruri, vreau să dăruim! Punem la cale o faptă bună, pentru mine e cel mai frumos mod de a sărbători. Și abia aștept să gustam tortul cu cremă de smântânică și fructe proaspete cu... vârful nasului, ca în bucătăria mamei, odinioară! (...) Mulțumesc!", a scris Andreea Marin, pe Instagram.

Andreea Marin a primit un tort superb. Foto: Instagram
Andreea Marin a primit un tort superb. Foto: Instagram

Trebuie să remarcăm tonusul excelent al Andreei Marin, care cu siguranță de datorează și relației de iubire pe care o are cu fostul consul Adrian Brâncoveanu. Vedeta nu are operații estetice, nici nu intenționează să își facă. "Nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic și să mănânc sănătos. Într-un interviu pentru Click!, Zâna ne detalia cum arată dieta care o menține în formă. 

Andreea Marin, în 2019, în redacția Click! Foto: Sever Gheorghe
Andreea Marin, în 2019, în redacția Click! Foto: Sever Gheorghe

Dieta Andreei Marin: "Am renunțat la carne aproape de tot"

"Am o viață efervescentă și nicio zi nu seamănă cu alta. Dar tocmai acesta este pericolul, să faci greșeli din punctul de vedere al nutriției, din lipsa de timp, din grabă și din cauza stresului. Tocmai de aceea, de câțiva ani, mi-am impus să respect măcar micul dejun și cina, aceasta din urmă să nu fie la o ora târzie. Ideal este, însă, atunci când mănânc și masa de prânz. Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare. Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase. Ceaiurile și compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre", declara Andreea Marin, pentru Click!. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net