FOTO Zâna și prințesa. Andreea Marin i-a făcut fiicei intrarea în lumea mondenă. Cât e de frumoasă Violeta, la 14 ani!

Ultima actualizare:

    Andreea Marin, alături de fiica ei, la lansarea colecției de bijuterii
Andreea Marin, alături de fiica ei, la lansarea colecției de bijuterii

Peste două luni va împlini 14 ani și este o adevărată domnișoară! Violeta, fiica Andreei Marin (46 ani) și a lui Ștefan Bănică (54 ani), este superbă! Ea a fost în centrul atenției la evenimentul organizat de mama ei, lansarea unei colecții de bijuterii.

Are ochii albaștrii ca marea, picioarele lungi, o siluetă de invidiat și este foarte dezinvoltă! Vorbește la fel de bine ca mama ei, pe care o adoră, și se gândește chiar că i-ar sta bine să urmeze o carieră în avocatură, dar este atrasă și de actorie, care îi place foarte mult.

Deocamdată știe că e atrasă și de latura artistică. Violeta a participat miercuri la evenimentul organizat de mama ei, la Creative Hub Voice&Visibility, o locație pregătită special de Andreea Marin pentru evenimente.


    Violeta a fost
Violeta a fost

“E haioasă foc, are umor”, spune celebra ei mama despre Violeta, fiica ei de care este tare mândră! Violeta a ajuns spre sfârșitul evenimentului mamei sale și a atras toate privirile, fiind îmbrăcată într-o rochie scurtă și pantofi sport.

Fiica Andreei Marin, care a avut coronavirus anul trecut în decembrie, și-a făcut deja prima doză de vaccin.


    Violeta este înaltă și are siluetă de manechinfoto: Dana Popa
Violeta este înaltă și are siluetă de manechinfoto: Dana Popa

Andreea Marin a fost gazdă și  ambasador al brandului Anyoli, bijuterii inovatoare, cu o nouă tehnologie. Cine poartă o astfel de bijuterie, printr-o simplă atingere, poate simți iubirea, își poate alina dorul de o persoană dragă, poate avea în fața ochilor amintiri de neuitat într-o clipă.


    Andreea Marin și fiica ei
Andreea Marin și fiica ei

Andreea Marin i-a oferit fiicei o bijuterie "vie"

Totodată, Andreea Marin, ambasadorul brandului, a lansat și filmul “Povestea Anyoli”, realizat în Italia, acolo unde artizani cu tradiție realizează bijuteriile speciale.

“Am fost fericită să pot realiza o astfel de campanie pe marginea unei inovații ce aduce unicitate, frumusețe și emoție pentru o viață. Pentru spotul Anyoli, am scris un scenariu inspirat de relația specială pe care o am cu fiica mea, iar bijuteria pe care am pregătit-o pentru ea, căci se apropie ziua sa de naștere, are un mesaj video de la mamă la fiică, pe care sper să îl poarte cu ea oriunde ar duce-o pașii în viață. Nu vă spun ce emoție am avut pregătind acest dar”, declară Andreea Marin, care a mărturisit că atât ea cât și fiica ei s-au emoționat până la lacrimi când Andreea i-a dăruit bijuteria “cu suflet” Violetei.

Iubitul a susținut-o pe Andreea Marin la lansare

Partenerul de viață al Andreei Marin, Adrian Brâncoveanu, și-a urmărit și susținut iubita pe parcursul întregii seri însă a fost greu să îi surprindem împreună din cauza invitaților și a televiziunilor care nu au scăpat-o deloc din ochi pe vedetă. În timpul evenimentului însă, Andreea Marin și-a căutat iubitul cu privirea și i-a șoptit un “Te iubesc” peste umăr, semn că aprecierea și iubirea ce i-o poartă sunt încă sentimente de neprețuit. De altfel, de câte ori are ocazia, Andreea Marin declară faptul că nu ar fi reușit să facă nimic și să pună pe picioare noul său proiect la care visează de doi ani de zile, Creative Hub Voice&Visibility, fără ajutorul iubitului său!

Citește și:

INTERVIU Andreea Marin a dezvăluit proiectul secret pentru care a filmat în Italia. "Zâna" a pozat senzual, în cadăVacanța Andreei Marin, în imagini. Frumoasa Violeta se înțelege perfect cu Adrian, iubitul mamei ei

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net