Cum arătau Andreea Marin și Mihaela Rădulescu acum 20 de ani, când au acceptat să pozeze prima oară împreună

Ultima actualizare:

    Andreea Marin și Mihaela Rădulescu la Masked Singerfoto: Pro TV
Andreea Marin și Mihaela Rădulescu la Masked Singerfoto: Pro TV

Doar Pro TV a reușit în ultimii ani să le aducă împreună, pe aceeași scenă, pe Andreea Marin și pe Mihaela Rădulescu. S-a întâmplat acum, la Masked Singer, și s-a mai întâmplat în urmă cu patru ani, în cadrul show-ului ”Uite cine dansează”.

Însă prima oară când cele două dive ale televiziunii din România au acceptat să pozeze împreună, în ciuda rivalității și a neînțelegerilor dintre ele, a fost acum mai bine de 20 de ani, în 2000, pentru coperta revistei VIVA.

Andreea Marin: ”Eu cred că sunt mai mult inteligentă decât frumoasă”

Culmea e că ce spuneau atunci Andreea Marin și Mihaela Rădulescu una despre cealaltă și despre locul pe care-l ocupă fiecare în industria divertismentului din  România a rămas valabil până astăzi.

„Suntem amândouă temperamentale și luptătoare. Aș putea spune că Mihaela s-a lovit mai mult de opiniile controversate ale publicului și ale presei, dar îi dau nota 10 pentru felul în care știe să le facă față. Încercăm să ne evidențiem prin calități diferite, obținem rezultate diferite. Eu fug de imaginea de femeie fatală, nu mă simt confortabil în această postură, pentru că eu cred că sunt mai mult inteligentă decât frumoasă și sunt conștientă de asta”, spunea Andreea în 2000.

Iar dacă ne uităm la imaginea cu ele două la Masked Singer, e limpede că Mihaela a jucat pe cartea imaginii sexy, în vreme ce Andreea a preferat discreția.


    Așa arătau Andreea Marin și Mihaela Rădulescu în 2000, când au acceptat să pozeze pentru coperta revistei VIVA!foto: VIVA!
Așa arătau Andreea Marin și Mihaela Rădulescu în 2000, când au acceptat să pozeze pentru coperta revistei VIVA!foto: VIVA!

Mihaela Rădulescu: ”E greu să accepți că o femeie poate fi și frumoasă, și deșteaptă”

Cât despre Mihaela Rădulescu, ceea ce spunea în 2000 despre felul în care sunt privite femeile frumoase și deștepte în showbiz-ul românesc se regăsește în cea mai recentă postare a Mihaelei de pe Instagram, după ce a filmat pentru programul de Revelion 2022 la Pro TV.

„Nu știu dacă folosește cineva o paralelă între mine și Andreea. Dar știu că și eu, și ea facem lucruri cu folos pentru multă lume, lucruri care ascund multă muncă și multe renunțări. Probabil, am învățat amândouă că succesul ni se datorează în cea mai mare măsură nouă. E greu să accepți că o femeie poate fi și frumoasă, și deșteaptă. Și aproape imposibil să accepți că sunt două fete frumoase și deștepte. Dar asta nu mai e  problema noastră!”, spunea Mihaela în 2000 pentru VIVA!

Mihaela Rădulescu și Andreea Marin s-au înțepat în direct la Pro TV

În 2017, PRO TV a reușit performanța de a le aduce împreună pentru emisiunea „Uite cine dansează”, unde Andreea era jurat, iar Mihaela prezentator. Cele două vedete s-au contrazis, nu de puține ori, în direct.

Mihaela Rădulescu: ”Amândouă suntem campioane la căsnicii și divorțuri, dar tot, până la urmă, găsim dragostea".

Andreea Marin: ”Eu caut să umplu podiumul în alt fel!"

Mihaela Rădulescu: ”Dar ești pe podium, suntem la egalitate”.

Andreea Marin: ”Nu suntem la egalitate!”


    Mihaela Rădulescu și Andreea Marin s-au îmbrățișat în finala Masked Singer RomâniaFoto: Instagram Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu și Andreea Marin s-au îmbrățișat în finala Masked Singer RomâniaFoto: Instagram Mihaela Rădulescu

La Masked Singer, după ce Andreea Marin și-a dat jos masca de Muma Pădurii, Mihaela a avut o reacție memorabilă. „Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred. În șapte ediții m-ai păcălit. Ne-ai păcălit pe toți… am fost toți în toate direcțiile”, a spus Mihaela, după care și-a lăudat rivala pe Instagram. a postat pe Instastory câteva cuvinte despre succesul Andreei Marin, dar și o poză în care cele două dive se îmbrățișează. „Muma Pădurii, un rol greu, o asumare totală și o interpretare impecabilă! Well done, Andreea!”, a scris Mihaela Rădulescu.

Citește și:

Andreea Marin, detalii picante despre relația cu Mihaela Rădulescu. Nici nu îi pomenește numele

Andreea Marin vs Mihaela Rădulescu. Una naturală, cealaltă super tunată

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net