Vacan╚Ťa Andreei Marin, ├«n imagini. Frumoasa Violeta se ├«n╚Ťelege perfect cu Adrian, iubitul mamei ei

8 august 2021
image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanufoto: Instagram

Andreea Marin e ├«ndr─âgostit─â de Italia ╚Öi nu doar o dat─â a ales aceast─â destina╚Ťie de vacan╚Ť─â. Recent, ea s-a r─âsf─â╚Ťat ├«n insula Capri, al─âturi de iubitul Adrian ╚Öi de fiica Violeta. Imaginile cu ei ├«mpreun─â sunt ├«nc├ónt─âtoare.

Andreea Marin (46 de ani) a ├«ncheiat o vacan╚Ť─â superb─â pe Coasta Amalfitan─â ╚Öi a ├«mp─ârt─â╚Öit ╚Öi cu prietenii virtuali c├óteva imagini, ├«n care apar ╚Öi cele mai dragi fiin╚Ťe ale ei: fiica Violeta (14 ani ╚Öi jum─âtate) ╚Öi iubitul Adrian Br├óncoveanu (35 de ani), fost consul al Rom├óniei ├«n Libia. Violeta ╚Öi Adrian au rela╚Ťie excelent─â ╚Öi evident c─â nu este prima vacan╚Ť─â ├«n care merg ├«n aceast─â formul─â.

image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, cu pălării la felfoto: Instagram

"Hoin─ârind cu g├óndul, ├«n urm─â c├óteva zile, c─âci cu fapta... sunt cu nasul ├«n laptop la birou", a scris Andreea Marin pe Instagram, ├«n dreptul imaginilor din vacan╚Ťa ├«n care a dat nas ├«n nas cu Jennifer Lopez ╚Öi cu Ben Affleck, ╚Öi ei savur├ónd romantismul pe acelea╚Öi meleaguri italiene.

image
Violeta este o adolescent─â superb─âfoto: Instagram

image
Violeta, al─âturi de celebra ei mam─âfoto: Instagram

image
Andreea Marin, încântată de insula Caprifoto: Instagram

image
Andreea Marin, vacan╚Ť─â ├«n Caprifoto: Instagram

Violeta a mers ├«n vacan╚Ť─â ╚Öi cu tat─âl ei

├Än luna iunie, Violeta a mai avut parte de o vacan╚Ť─â peste hotare. Atunci a fost al─âturi de tat─âl ei, ╚śtefan B─ânic─â, de so╚Ťia acestuia, Lavinia P├órva, dar ╚Öi al─âturi de cei doi fra╚Ťi, Radu ╚śtefan (19 ani) ╚Öi micu╚Ťul Alexandru (2 ani ╚Öi dou─â luni). Radu ┼×tefan este fiul lui ╚śtefan B─ânic─â ┼či al Cameliei Constantinescu, iar Alexandru, n─âscut pe 13 mai 2019, este b─âiatul pe care Lavinia i l-a d─âruit solistului.

Citește și:

VIDEO Imaginile verii! Andreea Marin și iubitul, întâlnire de gradul 0 cu J Lo și Ben Affleck în Capri!

╚śtefan B─ânic─â, ├«n vacan╚Ť─â cu cei trei copii. Fra╚Ťii cei mari, Violeta ╚Öi Radu ╚śtefan, sunt doi adolescen╚Ťi superbi

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea banica
andreea tonciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Irinel Columbeanu Monica Gabor si fiica lor Irina
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif