Andreea Marin a dezvăluit dacă s-a căsătorit cu logodnicul ei! Imagini de poveste de la munte

Ultima actualizare:

Andreea Marin s-a bucurat de o vacanță la munte cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, bărbatul cu care se iubește de aproape cinci ani. Dacă sărbătorile le-au petrecut în familie, alături de cei dragi, iată că au simțit nevoie de o gură de aer proaspăt și au fugit împreună, ca doi îndrăgostiți. Vedeta a dezvăluit pentru Click! dacă s-a căsătorit sau nu!

Andreea Marin, alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu
Andreea Marin, alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu

Zvonurile despre un posibil mariaj au făcut deliciul internauților, fanii Andreei Marin întrebându-se dacă nu cumva are o verighetă pe mână, după ce diva a apărut în pozele cu iubitul cu un inel suspect pe deget.

Andreea Marin a postat pe conturile sale de socializare câteva imagini în care apare împreună cu iubitul ei, amândoi fiind înconjurați de zăpadă. Fosta câștigătoare MaskedSinger, de la Pro TV, trăiește o perioadă de poveste, o viață cu adevărat liniștită, alături de un bărbat care o apreciază așa cum își dorește. „Cel mai vesel sfârșit de an și cel mai frumos început! Și totuși, oriunde am hoinări, nicăieri nu e mai bine ca acasă! Cel mai bun și sănătos somn e cu capul pe perna mea și tot acolo se nasc visele pentru noul an! Home sweet home!", a scris vedeta tv, pe paginile ei de socializare.

După o plimbare pe pârtie, diva și partenerul ei de viață s-au oprit la câte o ceașcă de vin fiert. Într-o  fotografie, Andreea Marin poartă un inel care seamănă perfect cu o verighetă, însă a lămurit situația pentru Click!, după ce am contactat-o pentru un răspuns în direcția această. Așadar. întrebată despre misteriosul inel, diva a dezvăluit că nu este o verighetă. „Mulțumesc pentru întrebare. Răspunsul este nu”, a declarat prezentatoarea tv, pentru Click!

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin avea doar 21 de ani când s-a căsătorit prima oară, în 1995, dar a fost destul de matură încât să-şi dea seama, după trei ani de mariaj, că ea şi Cristian Gheorghiță trebuie s-o ia pe căi separate. În 2003, a avut o scurtă relaţie cu avocatul Cristian Corendea, iar în 2005 se îndrăgostea de Ştefan Bănică. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau pe Facebook că divorţează. Reţeta a fost adoptată şi la separarea de Tuncay Ozturk. Pe 27 octombrie 2016, Andreea anunța al treilea divorț, după nici trei ani de mariaj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net