Andreea Marin, anun╚Ť important. Are leg─âtura cu fiica sa, Violeta

Andreea Marin zâmbește. Are cel mai puternic motiv să fie fericită pentru că unica sa fiică a împlinit vârsta de 14 ani. Pentru frumoasa șatenă cu ochii perfect albaștri și nume de floare.

andreea marin jpg
Andreea Marin. Sursa foto: Instagram

Andreea Marin a f─âcut o postare special─â, de suflet, ├«n care ├«╚Öi arat─â pre╚Ťuirea. Vedeta este m├óndr─â de fiica sa, care ├«i seam─ân─â foarte mult la caracter, dar ╚Öi la obiceiuri, fiind tentat─â s─â mearg─â pe un drum artistic. ÔÇ×Pentru fiecare vis pe care l-ai ├«ndeplinit. Pentru toat─â dragostea pe care am g─âsit-o ├«n tine La mul╚Ťi ani Violeta mea de 14 ani mai mult dec├ót pot spune cuvintele vorbe╚Öte dragostea mea. Te iubesc din toat─â inima", a scris Andreea Marin ├«n dreptul fotografiei ├«n care o putem admira pe Violeta copil ╚Öi Violeta adolescent─â.

Ambele ipostaze au cucerit internetul iar Violeta a primit foarte multe mesaje de la oameni necunoscu╚Ťi, dar ╚Öi persoane publice din showbizul autohton. 

Dac─â o putem admira acum, la v├órsta adolescen╚Ťei, iat─â c├ót de simpatic─â era ├«n urm─â cu 7-8 ani Violeta. Andreea Marin a participat la o serbare special─â,  unde Violeta a ├«mbr─âcat costum popular interpret├ónd rolul Sm─âr─ândi╚Ťei Popii din povestirile lui Ion Creang─â. Ipostaza a ├«nduio╚Öat-o pe vedeta TV, care este la propriu topit─â dup─â fiica sa.  

ÔÇ×Nu obi╚Önuiesc s─â pun poze pe Facebook cu feti╚Ťa mea, dar azi tare m├óndr─â a fost Mami de ┬źSm─âr─ândi╚Ťa┬╗ ei la parada costumelor tradi╚Ťionale de la ╚Öcoal─âÔÇŽ asa c─â iertat─â-mi fie indiscre╚ŤiaÔÇŽ tare-mi umple sufletul puiul meu de om ╚Öi nu exist─â motiv mai bun s─â pre╚Ťuiesc via╚ŤaÔÇŽÔÇŁ, a scris Andreea.

stanga
dreapta
andreea marin violeta png
andreea marin  violeta jpeg
andreea marin violeta jpeg
violeta banica adolescenta png
andreea marin violeta jpeg

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din Rom├ónia. A devenit cunoscut─â cu emisiunea Surprize Surprize, ├«ns─â ╚Öi-a continuat drumul ├«n televiziune dup─â TVR. A continuat colabor─âri cu Pro TV, Antena 1, Realitatea tv, dar ╚Öi multe alte proiecte de mare anvergur─â. De altfel, vedeta este o sus╚Ťin─âtoare a operelor caritabile, realiz├ónd mai multe evenimente pentru oamenii cu nevoi.

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
mircea solcanu2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg