Andreea Marin, anunț important. Are legătura cu fiica sa, Violeta

Ultima actualizare:

Andreea Marin zâmbește. Are cel mai puternic motiv să fie fericită pentru că unica sa fiică a împlinit vârsta de 14 ani. Pentru frumoasa șatenă cu ochii perfect albaștri și nume de floare.

Andreea Marin. Sursa foto: Instagram
Andreea Marin. Sursa foto: Instagram

Andreea Marin a făcut o postare specială, de suflet, în care își arată prețuirea. Vedeta este mândră de fiica sa, care îi seamănă foarte mult la caracter, dar și la obiceiuri, fiind tentată să meargă pe un drum artistic. „Pentru fiecare vis pe care l-ai îndeplinit. Pentru toată dragostea pe care am găsit-o în tine La mulți ani Violeta mea de 14 ani mai mult decât pot spune cuvintele vorbește dragostea mea. Te iubesc din toată inima", a scris Andreea Marin în dreptul fotografiei în care o putem admira pe Violeta copil și Violeta adolescentă.

Ambele ipostaze au cucerit internetul iar Violeta a primit foarte multe mesaje de la oameni necunoscuți, dar și persoane publice din showbizul autohton. 

Dacă o putem admira acum, la vârsta adolescenței, iată cât de simpatică era în urmă cu 7-8 ani Violeta. Andreea Marin a participat la o serbare specială,  unde Violeta a îmbrăcat costum popular interpretând rolul Smărăndiței Popii din povestirile lui Ion Creangă. Ipostaza a înduioșat-o pe vedeta TV, care este la propriu topită după fiica sa.  

„Nu obișnuiesc să pun poze pe Facebook cu fetița mea, dar azi tare mândră a fost Mami de «Smărăndița» ei la parada costumelor tradiționale de la școală… asa că iertată-mi fie indiscreția… tare-mi umple sufletul puiul meu de om și nu există motiv mai bun să prețuiesc viața…”, a scris Andreea.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. A devenit cunoscută cu emisiunea Surprize Surprize, însă și-a continuat drumul în televiziune după TVR. A continuat colaborări cu Pro TV, Antena 1, Realitatea tv, dar și multe alte proiecte de mare anvergură. De altfel, vedeta este o susținătoare a operelor caritabile, realizând mai multe evenimente pentru oamenii cu nevoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net