Andreea Marin, în doliu: «A devenit înger la 34 de ani, în urma unui accident»

Ultima actualizare:

Andreea Marin este în doliu! Vedeta trece prin momente cumplite, după ce un prieten apropiat a murit în accident de mașină. Bărbatul avea 34 de ani și era regizor de profesie.

Andreea Marin este în doliu după pierderea unui prieten drag Foto: captură video
Andreea Marin este în doliu după pierderea unui prieten drag Foto: captură video

 Andreea Marin a anunțat pe Facebook pierderea prietenului său drag. Ea a transmis condoleanțe și i-a adus un ultim omagiu regizorului Andrei Thutat Ungur, care a și apărut în emisiunea ei, «Nu există nu se poate», în urmă cu un an.

«Din păcate, cu adâncă tristețe scriu că acest tânăr regizor atât de talentat, pozitiv și dedicat a devenit înger, la 34 de ani, în urma unui accident…

Povestea lui e o lecție de viață și merită să îi dedicați timpul vostru, am postat emisiunea cu el pe Facebook Andreea Marin și îmi voi aminti mereu cu sufletul plin de această întâlnire si de pilda sa…

Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat…», a scris Andreea Marin pe pagina sa oficială de Facebook.

«E talentat, e altfel decât noi toți, e chiar din alăt lume oameni buni!», așa l-a descris Andreea Marine pe Andrei Thutat Ungur, în urmă cu un an. Cei doi s-au cunoscut, însă, cu mult înainte, chiar la celebra emisiune care a consacrat-o pe frumoasa prezentatoare, la «Surprize Surprize». La acea vreme, Andrei era doar un copil, iar această întâmplare i-a rămas mult timp în minte vedetei. S-au regăsit în emisiunea «Nu există nu se poate», acolo unde Andrei a povestit cu speranță în glas câte planuri de viitor frumoase avea. Din păcate, soarta i-a curmat speranțele.

Andrei Thutat Ungur A fost premiat la Festivalul Internațional Raw Science Film Festival

Scurtmetrajul românesc independent „Reboot” al lui Andrei Thutat Ungur a fost desemnat câștigător în Los Angeles, anul trecut, la cea de-a șasea ediție a festivalului internațional de film Raw Science Film Festival, la categoria „Amateur Dramatic Short”, unde a fost în competiție cu filme din alte 29 de țări.

„Reboot” a fost cel de-al doilea film de scurt metraj al lui Andrei Thutat Ungur. De asemenea, în 2019, „Reboot” a fost proiectat și a câștigat premiul I la categoria „Special Jury Prize” la festivalul internațional „BioFiction Science-Art Festival” , care a avut loc în Viena, Austria,

Andrei Thutat Ungur a fost un regizor de filme independente din București, România. Încă din copilărie a avut înclinații artistice, fiind premiat și apreciat atât în presa scrisă, cât și în cea audio-vizuală națională.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net