Ruby, detalii de culisele "Dancing on ice": "Suntem în dureri mulți"

#Dancing on Ice

Ruby a povestit despre experiența pe care a avut-o în cadrul emisiunii ‘’Dancing on ice’’. Cântăreața a făcut dezvăluiri din culisele show-ului care va fi difuzat la Antena 1.  

Ruby, la emisiunea "Dancing on ice" foto: Antena 1
Ruby, la emisiunea "Dancing on ice" foto: Antena 1

Proiectul "Dancing on ice", ce îmbină dansul cu patinajul, este unul complex care îi face pe concurenți să-și depășească limitele. Ruby a acceptat fără regrete participarea în cadrul emisiunii, ea fiind obișnuită cu astfel de provocări de la Asia Express, unde a concurat alături de iubitul ei. Cântăreața adoră să-și depășească limitele, iar când vine vorba de probe de foc, nu se dă la o parte. De asemenea, Ruby are experiență la concursurile de dans, în urma cu câțiva ani participând și la ‘’Dansez pentru tine’’, difuzat pe Pro Tv, unde a ajuns aproape de finală. Experiența pe care a avut-o în urma cu nouă ani a făcut-o mai puterincă și mai sigură pe ea.

La ‘’Dancing on ice’’, însă, lucrurile stau diferit, căci aici provocarea este mai mare, trebuie să știi să dansezi, dar să și patinezi.

„Nu e ceva surprinzător să fac parte din acest proiect. Asta pentru că sunt o fire competitivă, în primul rând, iar apoi pentru că e un prilej de a fi copil, din nou. E o provocare mare de a patina. Pe lângă dans, sunt mișcări de patinaj, dans de patinaj. Trebuie să stăpânim fiecare mișcare pentru a face față”, a declarat Ruby pentru Fanatik.ro.

Ruby: "Accidentările sunt fireşti"

Cântăreața se declară începătoare în ale patinajului, tocmai de aceea a avut destule accidentări, atât ea, cât și ceilalți concurenți.

„Am fost pe gheață de vreo trei, patru ori… Sunt dependentă de adrenalină. Îmi place să lucrez cu emoțiile mele. Unii nu s-au urcat pe gheață niciodată. Am luat-o pas cu pas, implicați suntem cu toții. Accidentări, normal, e firesc. Suntem în dureri mulți, dar o să vedeți mai multe când va începe emisiunea”, a mai spus Ruby.

Cine sunt cele nouă vedete care vor participa la "Dancing on ice"

"Dancing on Ice - Vis în doi" va începe în luna martie, la Antena 1 şi este un format internațional, lansat în 2006. Show-ul a avut mare succes în Marea Britanie și în alte opt țări, printre care Italia și Chile.

Cele nouă vedete care vor participa la emisiune sunt: Nicolai Tand, Ruby, Cătălin Cazacu, Iulia Albu, Sore, Cosmin Natanticu, Oase, Jean Gavril și Carmen Grebenișan.

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net