E oficial! Care sunt cele 9 vedete de la ”Dancing on Ice: Vis în doi”. Unele n-au mai patinat în viața lor

Ultima actualizare:

Un nou show se anunță pentru primăvara aceasta la Antena 1, iar zvonurile cu privire la concurenții care vor dansa pe gheață se confirmă. Pe lângă Nicolai Tand, Ruby, sau Cătălin Cazacu, despre care se vorbea încă de acum o săptămână, au mai fost confirmați Iulia Albu, Sore, Cosmin Natanticu, Oase, Jean Gavril și Carmen Grebenișan.

image

Cele nouă vedete vor face echipe cu dansatori profesioniști și vor încerca să cucerească atât juriul, cât și publicul pentru un spectacol unic. "Dancing on Ice - Vis în doi" este un format internațional, lansat în 2006, și care s-a bucurat de mare succes în Marea Britanie și în alte opt țări, printre care Italia și Chile.

Pe ringul de dans, perechile de dansatori vor pune în scenă numere memorabile, pentru vise ce merită împlinite.

Vedetele s-au apucat deja de antrenamente, reușind să-și învingă în primul rând frica de vreo accidentare.

”Până acum, cel mai mare dușman al meu a fost propria teamă. Nu îmi este rușine să recunosc. Am fost terifiată de ideea că aș putea suferi o accidentare urâtă sau că aș putea eșua. Dar am descoperit că iubesc gheața și ador să îmi testez limitele”, adminte Iulia Albu. Trebuie să recunoaștem, patinoarul este ultimul loc în care ne-am fi așteptat s-o vedem pe cea mai aprigă comentatoare a ținutelor vedetelor.

Carmen Grăbenișan învață acum să patineze

În aceeași situație sunt Nicolai Tand, Cătălin Cazacu sau Carmen Grăbenișan, care a descoperit că patinajul e ca mersul și că trebuie învățat de la zero. ”M-am simțit din nou copil. Cea mai mare satisfacție este atunci când începi să observi îmbunătățirile și progresul care se întâmplă în fiecare zi. Dacing on Ice: Vis în doi vine ca o provocare pentru mine, oferindu-mi o oportunitate de a învăța un sport pe care nu l-am mai făcut niciodată. Este o aventură totală în care m-am băgat știind că nu știu nimic”, spune una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România.

Pentru durul Cătălin Cazacu, patinajul pare să reprezinte cea mai mare provocare ivită până în acest moment. ”Nu am făcut dansuri niciodată, nu s-au intersectat niciodată cu meseria mea, deci cred că sunt cel mai departe dintre toți de acest domeniu. Fiecare antrenament este dificil în felul lui, însă primele au fost cele mai grele. În prima zi am căzut de aproximativ 23 de ori, dar... cine numără? Când crezi că stăpânești mai bine arta patinajului atunci tragi cea mai mare trântă”.

Sore învață să valseze pe gheață

Sore e foarte hotărâtă să învețe cele mai complicate mișcări pentru a împlini visul copilului din ea. ”Dancing on ice: Vis în doi chiar îmi împlinește un vis, pentru că în copilărie mă vedeam prințesa gheții. Eu sunt o fire foarte competitivă și mă dăruiesc cu tot sufletul atunci când pornesc un proiect. Misiunea mea va fi să îndeplinesc un vis, iar pentru asta promit să învăț să fac prize spectaculoase, piruiete și să valsez elegant. Totul pe patine”, spune solista.

Ruby nu e la primul show de dans. În 2013, celebra cântăreață a participat la ”Dansez pentru tine”, la Pro TV, dar spune că de data aceasta totul este la o intensitate mult mai mare. ”Am mai trecut prin provocări foarte mari, însă asta este una care ne pune tot fizicul la încercare în moduri nebănuite. Mușchii mei sunt în șoc, habar nu au ce se întâmplă! Mă simt ca într-un film de acțiune în care nu credeam niciodată că o să joc, iar acțiunea asta se petrece pe gheață și va avea ca scop îndeplinirea unui vis foarte frumos. Trebuie să mă transform într-o patinatoare excelentă peste noapte, nu este deloc ușor, dar îmi pun toate speranțele că voi reuși”.     

Actorul Cosmin Natanticu a pus prima oară patinele în picioare     

Pentru Oase, ”Dancing on Ice: Vis în doi” reprezintă, pe scurt, ”multă durere, muncă și distracție”. ”La primul antrenament mai mult am căzut decât am patinat, m-am speriat puțin. Cu ajutorul antrenorilor am început să înțeleg mai multe. Pentru mine nu este greu din punct de vedere mental, ci fizic”, spune Oase.

Actorul Cosmin Natanticu mărturisește că nu a mai patinat niciodată, dar este foarte entuziasmat să îndeplinească visul partenerei sale. ”Este o provocare uriașă, atât pentru mine cât și pentru toți cei implicați în acest proiect. Pentru mine cu atât mai mult, căci este prima dată când îmi pun patinele în picioare și mai și particip la o emisiune de acest gen. Patinajul este un sport complex, solicitant, extrem de greu, dar incredibil de frumos. Cel mai dificil moment până acum a fost prima zi de antrenament, când am intrat pe gheață. Nu am crezut că o pot duce până la capăt”.

Obișnuit cu scena, Jean Gavril va intra pe gheață cu mult entuziasm și determinare: ”Da, este vorba de gheață, de patinaj, ceva extraordinar ce nu am mai simțit vreodată! Întotdeauna mi-au plăcut provocările și știu că nu va fi ușor, dar sunt aici să mă depășesc pe mine. Eu sunt inamicul și abia aștept să dau totul pe gheață”.

Chef Nicolai Tand: ”Am descoperit mușchi pe care nu credeam că îi am”

Pentru chef Nicolai Tand, distanța de la gstronomie la specacolul pe gheață a părut la început insurmontabilă. ”Am descoperit mușchi pe care nu știam că îi am și mi-am dat seama că abia la 40 și ceva de ani am înțeles ce înseamnă febra musculară. Dar, îi foarte fain și eu mă bucur ca un copil de fiecare zi pe patine și de fiecare lucru nou pe care îl învăț”, mărturisește Nicolai Tand.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net