Loredana și italianul, Dirty Dancing, la X Factor. Dans murdar, dar câștigător

Ultima actualizare:

Loredana Groza și Nick Casciaro au oferit un moment de senzație pe scena finalei X Factor sezonul 10. Cei doi au dansat ca în filmul „Dirty Dancing” și au cântat piesa „The Time of My Life”. Nick Casciaro a câștigat trofeul și marele premiu de 50.000 de euro.

Nick Casciaro a câșigat 50.000 de euro la X Factor. Foto: Instagram
Nick Casciaro a câșigat 50.000 de euro la X Factor. Foto: Instagram

"Dans murdar", dar câștigător. Loredana Groza a avut inspirația să pună în scenă un moment atipic pentru o finală. A dansat și ea alături de concurentul ei, iar momentul s-a viralizat. Mai mult, elevul ei este marele câștigător X Factor 2021.

Loredana și Nick Casciaro au pregătit o parte din coregrafia prezentă în celebrul film „Dirty dancing”, din 1987, cu Jennifer Grey și Patrick Swayze în rolurile principale. Totodată, cei doi au cântat piesa (I've Had) The Time of My Life. „Ți-ai făcut-o cu mâna ta, Nick, când mi-ai arătat cum dansezi”, a spus Loredana, despre momentul ei cu finalistul Nick Casciaro.

Reacția juriului: "Cel mai dulce moment"

„Loredana, v-ați antrenat în apă? Așa era filmul Dirty dancing”, a spus Dani Oțil. „Am adaptat coregrafia. Am făcut o chestie în plus, am cântat și am dansat în același timp”, a spus Loredana, după momentul de excepție. „Nu te-am văzut niciodată îmbrăcată așa”, i-a spus Dani Oțil juratei. „Pin-up girl”, a completat Florin Ristei. „A fost cel mai dulce moment. N-ai cum să nu te topești. A fost primul moment în care un jurat și un concurent au dansat. Asta nu s-a mai întâmplat la X Factor, nu-mi amintesc", a spus Delia.

Cine este Nick Casciaro, câștigătorul X Factor

Nick Casciaro, concurentul care a câștigat faimă și bani odată cu participarea la X Factor, este un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Italia, care a decis să demonstreze tuturor că are o voce bună, nu doar un fizic de invidiat. Nick Casciaro are alură de fotomodel și a dezvăluit că a practică sport încă de când era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și adoră muzica. Nick Casciaro se iubește cu o italiancă superbă, pe care o cheamă Maria Sacchi și căreia i-a promis că o ia de soție dacă va câștiga X Factor. iată că acum trebuie să îți țină promisiunea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net