Loredana și italianul, Dirty Dancing, la X Factor. Dans murdar, dar câștigător

Loredana Groza și Nick Casciaro au oferit un moment de senzație pe scena finalei X Factor sezonul 10. Cei doi au dansat ca în filmul „Dirty Dancing” și au cântat piesa „The Time of My Life”. Nick Casciaro a câștigat trofeul și marele premiu de 50.000 de euro.

image
Nick Casciaro a câșigat 50.000 de euro la X Factor. Foto: Instagram

"Dans murdar", dar câștigător. Loredana Groza a avut inspirația să pună în scenă un moment atipic pentru o finală. A dansat și ea alături de concurentul ei, iar momentul s-a viralizat. Mai mult, elevul ei este marele câștigător X Factor 2021.

Loredana și Nick Casciaro au pregătit o parte din coregrafia prezentă în celebrul film „Dirty dancing”, din 1987, cu Jennifer Grey și Patrick Swayze în rolurile principale. Totodată, cei doi au cântat piesa (I've Had) The Time of My Life. „Ți-ai făcut-o cu mâna ta, Nick, când mi-ai arătat cum dansezi”, a spus Loredana, despre momentul ei cu finalistul Nick Casciaro.

Reacția juriului: "Cel mai dulce moment"

„Loredana, v-ați antrenat în apă? Așa era filmul Dirty dancing”, a spus Dani Oțil. „Am adaptat coregrafia. Am făcut o chestie în plus, am cântat și am dansat în același timp”, a spus Loredana, după momentul de excepție. „Nu te-am văzut niciodată îmbrăcată așa”, i-a spus Dani Oțil juratei. „Pin-up girl”, a completat Florin Ristei. „A fost cel mai dulce moment. N-ai cum să nu te topești. A fost primul moment în care un jurat și un concurent au dansat. Asta nu s-a mai întâmplat la X Factor, nu-mi amintesc", a spus Delia.

Cine este Nick Casciaro, câștigătorul X Factor

Nick Casciaro, concurentul care a câștigat faimă și bani odată cu participarea la X Factor, este un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Italia, care a decis să demonstreze tuturor că are o voce bună, nu doar un fizic de invidiat. Nick Casciaro are alură de fotomodel și a dezvăluit că a practică sport încă de când era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și adoră muzica. Nick Casciaro se iubește cu o italiancă superbă, pe care o cheamă Maria Sacchi și căreia i-a promis că o ia de soție dacă va câștiga X Factor. iată că acum trebuie să îți țină promisiunea.

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg