Finala X Factor. Trupa Deliei, show total cu Zanni, pe "Dirty Diana" a lui Michael Jackson

Ultima actualizare:

Finala X Factor a debutat incendiar joi seara, la Antena 1. Concurenții și-au depășit limitele în lupta pentru premiul cel mare, de 50.000 de euro. Zanni, unul dintre invitații speciali, a cântat alături de Jomajii, trupa finalistă a Deliei. Au ieșit scântei pe scenă. 

Jomajii si Zanni jpg

Conexiunea pe care membrii Jomajii au simțit-o cu Delia, mentorul lor, s-a văzut și în alegerea muzicală pe care aceștia au făcut-o pentru finala X Factor, difuzată joi, 23 decembrie, la Antena 1. ”Nu a fost o problemă să alegem ce vom cânta, pentru că gândim la fel și ne place să fim actuali. În seara asta avem un concert!”, a declarat Delia despre momentul duetului. Melodia aleasă este un hit, "Dirty Diana", lansat de Michael Jackson în anul 1988 și inclus pe albumul "Bad". Jomajii, trupa compusă din din The Jazzy Jo Experience, Oma Jali și Majii (Elvis Silistra) a ridicat publicul în picioare, iar Zanni a completat cu o doză zdravănă de energie. 

Italianul Loredanei a cântat "Ciobănaş cu 300 de oi"

Concurentul Loredanei Groza, Nick Casciaro, a interpretat, în duet cu Dinu Iancu Sălăjanu, piesele Ciobănaş cu 300 de oi și Funiculì, Funiculà. „Toți suntem diferiți dincolo de concurs. Ce am văzut aici e un moment de show, e un moment de finală”, a spus Ștefan Bănică”. „Surprinzători. Cred că niciunul nu s-ar fi gândit la această piesă. Surprinzătoare Loredana Și a sunat foarte bine”, a spus Delia despre moment.

În Finala X Factor, Sezonul 10, Andrei Duțu, concurentul lui Ștefan Bănică, a cântat alături de Lora. Cei doi au interpretat piesa lui Whitney Houston - My Love Is Your Love. Mentorul Ștefan Bănică a fost încântat de moment și a exclamat: „Wow, wow, wow”!

Bryana Holingher, super show alături de Super4 

Concurenta lui FlorinRistei, Bryana Holingher, și trupa uper 4 au interpretat piesa lui Elton John - Don't Let The Sun Go Down On Me. Tânăra a făcut spectacol de fiecare dată cu vocea sa, însă de data aceasta italienii de la Super 4 i-au pus și mai mult în valoare talentul. Cei patru italieni s-au reîntors la X Factor pentru acest moment special și au fost aclamați așa cum merită. 

Cum se alege câștigătorul X Factor 2021

În finala sezonului 10 X Factor, publicul este cel care decide cine va obține marele premiu. Potrivit regulamentului concursului, oamenii își pot vota preferatul în Marea Finală X Factor 2021, prin voturile trimise prin SMS la 1313. Votul va fi unic, astfel încât de pe un număr de telefon se poate trimite un singur vot.

Pentru a-l vota pe Nick Casciaro trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „NICK”.

Pentru a-i vota pe Jomajii trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „JOMAJII”.

Pentru a-l vota pe Andrei Duțu trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „ANDREI”.

Pentru a o vota pe Bryana Holingher trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „BRYANA”.

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net