Cine este Bryana Holingher, finalista de la „X Factor România”

Ultima actualizare:

Marea Finala „X Factor” are loc pe 23 decembrie, de la 22:15, la Antena 1. Finaliștii acestui  sezon sunt Jomaji, Bryana Holingher, Andrei Duțu și Nick Casciaro, din fiecare echipă a fiecărui jurat. Mezina show-ului este însă Bryana Holingher, care la doar 14 ani a impresionat juriul, dar și publicul, cu vocea și prestanța sa.

Cine este Bryana Holingher, finalista de la „X Factor România” Foto: Antena 1
Cine este Bryana Holingher, finalista de la „X Factor România” Foto: Antena 1

Florin Ristei a trimis-o în finală pe mezina competiției, Bryana Holingher (14 ani), care a impresionat juriul în seminfinală cu piesa Christinei Aguilera, „Ain’t No Other Man”.

Cine este Bryana Holingher, finalista de la „X Factor România”

Bryana preia toate sfaturile pe care i le dă juratul și le pune și în practică, lucru pe care Ristei a explicat că îl apreciază. Tânăra este elevă în clasa a VIII-a, la Colegiul Național ,,Ștefan Velovan” din Craiova. În semifinală, a interpretat impecabil piesa Christinei Aguilera, la o vârstă atât de fragedă, mizând pe vocea ei puternică.

Adolescenta a dezvăluit că s-a înscris la „X Factor” pentru a-și face auzită vocea, însă nu se aștepta să ajungă în marea finală. Florin Ristei, mentorul grupei de fete sub 24 de ani, mizează pe vocea puternică a oltencei și speră ca împreună să câștige „X Factor”.

,,Este extraordinar. Nu pot să descriu în cuvinte sentimentele pe care le trăiesc. Sunt foarte fericită că am ajuns atât de departe. M-am înscris la „X Factor” cu gândul să mă vadă cât mai multă lume la televizor. Cred că aproape toți concurenții au făcut asta. Dar, nu mă așteptam să ajung până aici. Colegii, profesorii și directorii mă susțin. Toată lumea mă susține”, a spus Bryana Holingher, pentru Gazeta de Sud.

Bryana cântă de la 8 ani. S-a apucat pentru că cei din jur au văzut că are potențial. Ca orice tânăr la început de carieră, și-a dorit să o vadă cât mai multă lume, astfel că s-a înscris în competiție.

,,Am început să cânt de la 8 ani. Nu am descoperit eu că am voce. Lumea din jur îmi spunea că am potențial și că ar trebui să mă duc la lecții de canto. Și m-am dus, în sfârșit la opt ani și atunci m-am apucat serios de treabă. Cu mentorul meu, Florin Ristei, m-am înțeles foarte bine. A fost foarte drăguț. Ne-am înțeles și am colaborat. Ne-am descurcat”, a mai declarat finalista X Factor.

Bryana spune că a pregătit surprize pentru finala X Factor

Bryana Holingher spune că a pregătit multe surprize pentru marea finală „X Factor”. „Am pregătit surprize pentru finală. Mă puteți urmări joi seară. În ceea ce privește finala, sinceră să fiu, nu mă aștept la nimic, dar, totuși, am o speranță. (..) De ce să mă susțină? Pentru că am muncit foarte mult să ajung până aici.

Cred că ar fi șansa mea să pot să ajung cât mai sus în muzică. Acest lucru mi-ar deschide foarte multe uși. Chiar și după X Factor îmi doresc să am o carieră în muzică. Nu mă văd făcând altceva. Probabil, o să reușesc să mă fac profesoară de muzică, dacă nu merge partea artistică”, a adăugat ea.

Concurentul cu cel mai mare număr de voturi va fi declarat marele câștigător al concursului și va primi un premiu în valoare de 50.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net