Ce se întâmplă în culisele X Factor. Conversații pe care nu le vezi în emisiune

Ultima actualizare:

În fiecare săptămână, după X Factor, actrița Ilona Brezoianu este gazda unei emisiuni-serial, eXtra Factor, în care dezvăluie cele mai amuzante faze din culisele show-ului. În cel mai recent episod, aceasta a avut o conversație creativă și originală cu Delia, pe baza gusturilor vestimentare ale artistei.

image

Delia este cunoscută pentru pasiunea pe care o are pentru haine și, mai ales, pentru cele extravagante, ieșite din tipare, pe care nu toate femeile ar avea curaj să le poarte. Ei bine, iată că juratei de la X Factor i-a mai venit o idee atipică: aceasta vrea să-și facă un hanorac pe care să imprime imaginea celebrei carpete cu scena Răpirii din serai.

Cântăreața i-a mărturisit ideea ei și Ilonei Brezoianu, când a vizitat-o în culise, unde actrița chiar avea celebra carpetă.

Discuție delicioasă între Delia și Ilona Brezoianu, în culisele X FactoR

"Imaginează-ți un trening oversize cu Răpirea din serai. Frumos! Vreau să fie din material din ăsta (arată spre carpetă - n.r.). Fața să fie măcar. Să fie o chestie trasă peste materialul de hanorac", i-a povestit Delia Ilonei, cea care întreține atmosfera din culisele X Factor.

"Și când îți faci? Vrei exact din carpetă? Vrei să-ți dau carpeta asta, să te apuci de ea?", a glumit actrița cu solista recunoscută pentru garderoba impresionantă și pentru ideile pline de originalitate.

Delia investește sume mari în haine

image

Delia investește zeci de mii de euro în haine și accesorii, ba chiar s-ar putea spune că dă tonul în modă. Garderoba ei este visul oricărei femei. Are sute de perechi de pantofi de firmă, haine sofisticate și accesorii care mai de care mai colorate, pe care le ține într-un spațiu special amenajat în penthouse-ul ei.

Juratei X Factor îi place să-şi schimbe des look-ul adoptând ţinute extravagante, iar garderoba o ajută din plin să recurgă la tot felul de artificii vestimentare. Pentru toate aste schimbări, artista a avut nevoie şi de spaţiu depozitare pe care l-a rezolvat rapid. Artista şi-a aşezat frumos sutelede perechi de pantofi pe rafturi din metal, iar hainele, de zi cu zi sau de scenă, pe stendere.

eXtra Factor dezvăluie momente din culisele X Factor

image

Un show de anvergură, cum este și X Factor, ascunde multe momente care scapă ochiului publicului și pe care producătorii nu le pot atinge în cele două-trei ore de difuzare. Tocmai de aceea, culisele acestui spectacol de televiziune au rămas pe mâna Ilonei Brezoianu, care face show suplimentar după fiecare ediție, la eXtra Factor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net