X Factor sezonul 10, prima etapă de Dueluri. Cine a reușit să treacă mai departe în semifinale


    Cum s-a desfășurat prima ediție de Battle de la X Factor sezonul 10Foto: Antena 1
Cum s-a desfășurat prima ediție de Battle de la X Factor sezonul 10Foto: Antena 1

Se strâng rândurile la X Factor România sezoul 10, unde competiția devine din ce în ce mai acerbă, iar concurenții din fiecare echipă au început deja lupta pentru a demonstra că își merită locul în concursul de voci.În urma ediției de vineri, 10 decembrie, s-a lăsat astfel și cu eliminări, iar doar cei mai pregătiți dintre participanți au reușit să treacă mai departe în etapa viitoare, care-i aduce mai aproape de marea finală.

Cine a ajuns în semifinalele X Factor

Primele Battles (dueluri n.r) au demarat vineri seară, 10 decembrie, fiecare jurat scoțându-și la înaintare câte trei concurenți. Dintre aceștia, câte un concurent din fiecare echipă a trecut prin ghinionul eliminării, urmând ca săptămâna viitoare, dintre cei doi participanți rămași din fiecare echipă, fiecare antrenor să aleagă câte unul singur, care să îl reprezinte în marea finală.

Concurenții Deliei și cei ai lui Florin Ristei

După show-ul pus în scenă vineri, clasamentele fiecărei echipe arată în felul următor: echipa Deliei a pornit mai departe în competiție cu The Jazzy Jo Experience și Omajii, în timp ce la Florin Ristei victorioși au fost Bryana Holingher și Betty Iordăchescu.

Concurenții lui Ștefan Bănică și cei ai Loredanei Groza

Ștefan Bănică merge mai departe în concurs cu Ionuț Hanțig și Andrei Duțu, iar Loredana a mai rămas în echipă cu Nick Casciaro și Ștefan J Doyle.

Cine a părăsit competiția după primul Battle

Delia a trebuit să se despartă de grupul Raze de lună, în timp ce Florin Ristei, îndrumătorul fetelor, a renunțat la Dariea Peltea. Mentora grupei mature, Loredana, l-a trimis acasă pe Andrei Calancea, iar Ștefan Bănică Jr., juratul responsabil de grupa băieților tineri în acest sezon, a decis plecarea lui Mihai Turbatu. 

Piese celebre precum „Sorry Not Sorry”, „Sign of the Times”, „Bella Ciao” sau „Oh, my love, my darling” au fost reinterpretate și puse în scenă pentru telespectatori în primul Battle „X Factor”, difuzat de Antena 1. În urma Bootcamp-ului, fiecare jurat a rămas în echipă cu trei concurenți pentru această etapă eliminatorie, iar în această seară, cei doisprezece participanți au încercat să-și câștige biletul către următorul Battle „X Factor”, și anume semifinala.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
Survivor Romania webp
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
FotoJet (9) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
cub cub cătălin scărlătescu png