X Factor sezonul 10, prima etapă de Dueluri. Cine a reușit să treacă mai departe în semifinale

Ultima actualizare:

    Cum s-a desfășurat prima ediție de Battle de la X Factor sezonul 10Foto: Antena 1
Cum s-a desfășurat prima ediție de Battle de la X Factor sezonul 10Foto: Antena 1

Se strâng rândurile la X Factor România sezoul 10, unde competiția devine din ce în ce mai acerbă, iar concurenții din fiecare echipă au început deja lupta pentru a demonstra că își merită locul în concursul de voci.În urma ediției de vineri, 10 decembrie, s-a lăsat astfel și cu eliminări, iar doar cei mai pregătiți dintre participanți au reușit să treacă mai departe în etapa viitoare, care-i aduce mai aproape de marea finală.

Cine a ajuns în semifinalele X Factor

Primele Battles (dueluri n.r) au demarat vineri seară, 10 decembrie, fiecare jurat scoțându-și la înaintare câte trei concurenți. Dintre aceștia, câte un concurent din fiecare echipă a trecut prin ghinionul eliminării, urmând ca săptămâna viitoare, dintre cei doi participanți rămași din fiecare echipă, fiecare antrenor să aleagă câte unul singur, care să îl reprezinte în marea finală.

Concurenții Deliei și cei ai lui Florin Ristei

După show-ul pus în scenă vineri, clasamentele fiecărei echipe arată în felul următor: echipa Deliei a pornit mai departe în competiție cu The Jazzy Jo Experience și Omajii, în timp ce la Florin Ristei victorioși au fost Bryana Holingher și Betty Iordăchescu.

Concurenții lui Ștefan Bănică și cei ai Loredanei Groza

Ștefan Bănică merge mai departe în concurs cu Ionuț Hanțig și Andrei Duțu, iar Loredana a mai rămas în echipă cu Nick Casciaro și Ștefan J Doyle.

Cine a părăsit competiția după primul Battle

Delia a trebuit să se despartă de grupul Raze de lună, în timp ce Florin Ristei, îndrumătorul fetelor, a renunțat la Dariea Peltea. Mentora grupei mature, Loredana, l-a trimis acasă pe Andrei Calancea, iar Ștefan Bănică Jr., juratul responsabil de grupa băieților tineri în acest sezon, a decis plecarea lui Mihai Turbatu. 

Piese celebre precum „Sorry Not Sorry”, „Sign of the Times”, „Bella Ciao” sau „Oh, my love, my darling” au fost reinterpretate și puse în scenă pentru telespectatori în primul Battle „X Factor”, difuzat de Antena 1. În urma Bootcamp-ului, fiecare jurat a rămas în echipă cu trei concurenți pentru această etapă eliminatorie, iar în această seară, cei doisprezece participanți au încercat să-și câștige biletul către următorul Battle „X Factor”, și anume semifinala.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net