Surpriză uriașă la X Factor 2021. Cine va cânta în marea finală

Ultima actualizare:

Semifinala X Factor a început cu o surpriză uriașă. În ultima etapă de Battles X Factor 2021, Delia a format un grup din The Jazzy Jo Experience și Omajii și i-a trimis pe toți în marea finală.

Delia și-a trimis toți elevii în marea finală, în grupul Jomajii. Foto: Antena 1
Delia și-a trimis toți elevii în marea finală, în grupul Jomajii. Foto: Antena 1

În semifinala X Factor, Delia a decis că nu poate renunța la niciunul dintre grupurile care au evoluat în deschiderea show-ului. Ca urmare, a format un nou grup pentru finală, numit Jomajii.

Evoluția în competiția X Factor 2021 a grupului Jomajii a fost una inedită. Inițial, Oma Jali și Majii erau concurenți solo, din categoria Loredanei. După ce jurata a ales alți concurenți pentru etapa de Battles, în Bootcamp-ul X Factor, Delia s-a gândit să formeze un nou grup. Cei doi au ales numele de Omajii și au continuat în concurs, cu momente uimitoare.

The Jazzy Jo Experience a încântat publicul de la prima apariție pe scena X Factor. Trupa a surprins jurații cu fiecare interpretare și au trecut de proba de Bootcamp, după care au impresionat în etapa de Battles.

Oma Jali și Elvis Silistra „Majii” au ridicat juriul în picioare în semifinală

Oma Jali a cântat melodi Shy Guy de Diana King și a reușit să facă un moment demn de marile scene. Aceasta a reușit să-i ridice în picioare pe Delia, Ștefan Bănică și Loredana, care au dansat și cântat alături de ea.

Delia ba chiar a făcut câteva mișcări de dans împreună cu Oma Jali, care cânta excelent. Concurenta de la X Factor a venit la masa juriului, ba chiar s-a pus pe scaunul Loredanei în timp ce își continua momentul artistic.

Elvis Silistra „Majii” a urcat pe scenă, lăsându-i cu gura căscată pe jurați datorită look-ului său. Elvis a mărturisit că MAJII este proiectul său muzical. El le-a povestit juraților X Factor că nevoia l-a învățat și că a reușit să învețe editare video pentru a-și face singur clipurile muzicale. Elvis i-a surprins pe jurați cu vocea lui puternică și versurile sensibile.

Ștefan Bănică l-a trimis în finală pe Andrei Duțu

Preferatul lui Ștefan Bănică pentru Finala X Factor este Andrei Duțu. Andrei și-a ales o piesă foarte dificilă pentru finală. Tânărul concurent al lui Ștefan Bănică a interpretat piesa „Little Bit of Love”.

De la primele acorduri Ștefan Bănică a început să aplaude cu admirație, iar la finalul prestației mentorul s-a ridicat în picioare.

Andrei Duțu. Foto: Antena 1
Andrei Duțu. Foto: Antena 1

Am simțit că s-a ridicat ștacheta, pentru că am venit după Ionuț care a adus o energie bună. Am decis să vâ încânt cu o piesă care se aude acum la radio și care e foarte greu de cântat Live și am înțeles asta pe pielea mea”, a spus Andrei Duțu.

Loredana merge în finală cu Nick Casciaro

Nick Casciaro a depășit așteptările tuturor juraților de la X Factor. Dacă după duelul concurenților Loredanei, Florin Ristei era convins că Ștefan J. Doyle va merge în finală, Nick a întors totul cu o interpretare uluitoare a piesei ”Hallelujah”. 

Nick Casciaro. Foto: Antena 1
Nick Casciaro. Foto: Antena 1

Italianul a  început la pian și cu vocea, iar apoi s-a ridicat și a primit aplauze la scenă deschisă.

E primul moment în care am zis așa scurtă piesa? Ni s-a ridicat părul pe noi. Când vine o voce ca asta…”, a spus Florin Ristei despre Nick Casciaro.

Florin Ristei a trimis-o în finală pe Bryana Holingher

Mezina competiției, Bryana Holingher (14 ani) a impresionat juriul cu piesa Christinei Aguilera, „Ain’t No Other Man”.

La repetiții, Florin Ristei a fost mulțumit de faptul că Bryana a înțeles și pus în practică toate sfaturile pe care el i le-a dat.

Bryana Holingher. Foto: Antena 1
Bryana Holingher. Foto: Antena 1

Ăsta-i felul ei de-a fi și n-am văzut-o zâmbind foarte des pe la repetiții, e închisă în ea pentru că o copleșește tot ce e în jur. Cântă foarte bine tehnic, foarte bine pentru 14 ani. Orice i-am zis a înțeles, a băgat la cap și am văzut o evoluție de la o etapă la alta. Îmi place că e sinceră”, a spus Florin Ristei despre Bryana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net