Cât de îndrăgostit e Florin Ristei de superba Naomi! Gina Pistol și Speak îl tachinează pe Instagram

image
Florin Ristei și Naomi Hedman se distrează teribil împreunăFoto: @iamtrandafir / Instagram

A trecut o lună de când Florin Ristei (33 de ani) și Naomi Hedman (29 de ani), concurenta de la ”X Factor” care a fost comparată cu Naomi Campbell, trăiesc o intensă poveste de iubire. Nu se ascund și îi molipsesc pe toți cu fericirea lor contagioasă. Cele mai noi poze publicate de artist în mediul online au atras și atenția colegilor de breaslă.

Se țin în brațe, se distrează, petrec mult timp împreună, ies în oraș, iar chimia dintre se vede și în fotografii, nu doar în realitate. De curând, juratul de la X-Factor și frumoasa Naomi Hedman, poreclită de Ștefan Bănică "Pantera de la X-Factor", au făcut o ședință foto superbă, cei doi etalând câteva imagini și pe Instagram. De această dată, au primit comentarii și de la vedete, Gina Pistol chestionându-l pe Ristei, în văzul tuturor: "Sunteți împreună?'. După ce a venit confirmarea, Gina i-a spus lui Ristei că fericirea i se citește pe chip: "Parca zâmbești altfel, simpaticule...mai pe fericire așa". Speak a venit și el cu o tachinare, care viza îndrăgosteala lui Ristei: "Îți stă bine așa #F.I.E.R.T".

image

Florin Ristei a combătut fără milă și pe bună dreptate și comentariile rasiste, apărându-și iubita: "Nu există român sau american sau străin sau asiatic sau închis la culoare sau alb, există doar oameni. Când o să înveți asta, o să ajungi dreptate", i-a răspuns Florin unui fan care a întrecut măsura.

Citește și:

Florin Ristei și Naomi Hedman, «Pantera» de la X-Factor”, în tandrețuri! Ea, goală în jacuzzi, el, topit în brațele ei

Florin Ristei și-a scos în oraș iubita topmodel de la "X-Factor". Naomi Hedman e "topită" după solist

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
mihai bendeac
Imagine din Irpin - razboi Ucraina FOTO AFP
image
image
image
image
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg