Primele imagini din finala X Factor. Ce vedete au cântat alături de concurenți

22 decembrie 2021

Finala X Factor "se joacă" joi, 23 decembrie, de la ora 22.15, pe scena de la Antena 1. Cei patru concurenți, Andrei Duțu, Bryana Holingher, Nick Casciaro și Jomajii, vor face spectacol și vor da totul pentru a pune mâna pe marele premiu de 50.000 de euro.

image

Finala X Factor va fi înregistrată

Emoțiile s-au accelerat, iar presiunea a crescut în rândul concurenților, căci finala X Factor le poate decide viitorul. Cei 4 finaliști ai sezonului 10 vor urca pe scenă de 3 ori: pentru piesa solo, pentru duetul cu mentorul și cel cu invitatul special. Finala X Factor va fi înregistrată, însă votul publicului va fi live, iar câștigătorul va fi anunțat după ce ce închid liniile de votare. Antena 1 a filmat 4 momente de bucurie cu cei 4 finaliști, iar la final va fi difuzat cel câștigător. Iată primele imagini din finala X Factor!

image
Andrei Duțu si Lora, în finala X Factor. Foto: Antena 1

Invitata specială a lui Andrei Duțu, Lora, a declarat: ”Sunt flatată că am fost chemată să cânt alături de cea mai bună din concurs”. Bryana Holingher va interpreta duetul special al serii alături de grupul de italieni Super 4. Foștii concurenți ai lui Florin Ristei abia așteaptă să revină pe scena pe care au impresionat anul trecut: ”Ne-am întors pentru Florin și să o încurajăm pe finalista lui. Cu toate că este foarte mică, are o voce foarte mare”.

image
Bryana și trupa Super Four. Foto: Antena 1

Finala X Factor. Zanni va cânta alături de trupa Jomajii

”Invitatul nostru va completa foarte interesant tot peisajul acesta colorat de la noi din trupă”, a spus Delia despre Zanni, care va cânta cu trupa Jomajii, compusă din The Jazzy Jo Experience, Oma Jali și Majii. ”Îmi doresc să le port noroc și să mă vadă util”, a adăugat artistul.

image
Jomajii si Zanni. Foto: Antena 1

Pe Nick Casciaro, duetul cu invitatul special îl va aduce pe scenă alături de Dinu Iancu Sălăjanu, corul Acapella și Andrei Calancea, fost membru al grupei Loredanei. ”Andrei Calancea merita să fie alături de Nick în această seară”, a dezvăluit mentora. Întrebat despre momentul de joi seară, Dinu Iancu Sălăjanu a declarat:” Cred în proiectele pe care le face Loredana. Eu l-aș vota pe Nick, merită să câștige”.

image
Nick Casciaro, Dinu Iancu Sălăjanu și Corul Acapella. Foto: Antena 1

Cele patru momente speciale, duetele cu mentorii, dar și piesele solo pot fi ascultate joi, de la 22:15, la Antena 1, când telespectatorii vor avea ocazia să-ți voteze favoritul. Câștigătorul marii finale X Factor sezonul 10 va fi ales exclusiv prin vot la 1313 cu textul ”Andrei” pentru Andrei Duțu, ”Bryana” pentru Bryana Holingher, ”Nick” pentru Nick Casciaro sau ”Jomajii” pentru trupa Jomajii. Marele premiu este în valoare de 50.000 de euro. 

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
alexandra stan sexy png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Dan Negru TVR jpg
andreea balan (2) jpg
iumor jpg
survivor2 png
cheloo iumor jpg
6survivor romania individuale png