Nick Casciaro, concurentul Loredanei, a câștigat X Factor. Totul despre șarmantul italian

Finala X Factor sezonul 10 a avut toate ingredientele unui concert. Muzică bună, voci excepționale și energie pe scenă. Marele câștigător, care a adunat cele mai multe voturi din partea publicului, și care a plecat acasă cu premiul de 50.000 de euro, este Nick Casciaro, elevul Loredanei.

Nick Casciaro si Loredana jpg
Nick Casciaro, duet cu Loredana Groza

Emoții, suspans, adrenalină! Marele câștigător X Factor sezonul 10 este șarmantul italian Nick Casciaro, în vârstă de 31 de ani, născut în Bolzano, Italia.

image
Nick Casciaro, fotomodel cu voce de aur. Foto: Instagram

Cei patru finaliști, Bryana Holingher, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Jomajii au dat tot ce au avut mai bun în marea finală X Factor sezonul 10. Fiecare a avut de pregătit 3 momente: unul solo, un duet cu mentorul și un moment în compania unui invitat special. Însă cel care a reușit să impresioneze și să adune crema voturilor a fost Nick Casciaro.

image
Câștigătorul X Factor practică sporturi nautice și nu numai. Foto: Instagram

Cine este Nick Casciaro, câștigătorul X Factor

Nick Casciaro, concurentul care a câștigat faimă și bani odată cu participarea la X Factor, este un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Italia, care a decis să demonstreze tuturor că are o voce bună, nu doar un fizic de invidiat.

Nick Casciaro jpg
Nick Casciaro a impresionat cu fiecare apariție

Nick Casciaro are alură de fotomodel și a dezvăluit că a practică sport încă de când era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și adoră muzica. Nick Casciaro se iubește cu o italiancă superbă, pe care o cheamă Maria Sacchi și căreia i-a promis că o ia de soție dacă va câștiga X Factor. Maria și-a arătat sprijinul față de iubitul ei prin postările pe care le-a făcut pe Instagram, de-a lungul concursului. Și în marea finală i-a transmis un mesaj emoționant. Iată că a fost cu noroc. 

image
Loredana Groza, alături de elevul ei

Nick Casciaro a avut parte și de toată susținerea Loredanei Groza, care i-a pus în valoare vocea deosebită. În marea finală au cântat împreună piesa „The Time of My Life” și au pus în scenă celebra coregrafie din pelicula Dirty Dancing. „A fost cel mai dulce moment. N-ai cum să nu te topești. A fost primul moment în care un jurat și un concurent au dansat. Asta nu s-a mai întâmplat la X Factor, nu-mi amintesc", a spus Delia. 

image
peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg