Finala X Factor. Loredana surprinde, din nou, cu o rochie atipică

Ultima actualizare:

A început numărătoarea inversă până la marea finală X Factor, sezonul 10. Joi, 23 decembrie, de la 22:15, la Antena 1, difuzează ultimul act al show-ului, iar telespectatorii sunt singurii care vor putea decide, prin vot, cine va pleca acasă cu premiul de 50.000 de euro și cu titlul de câștigător X Factor 2021.

Delia și trupa ei finalistă, Jomajii. Foto: Antena 1
Delia și trupa ei finalistă, Jomajii. Foto: Antena 1

X Factor 10 este pe sfârșite, iar finaliștii Bryana Holingher, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Jomajii sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga marele premiu. Cei patru jurați, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei, nu vor avea decizia finală, așa că marele câștigător va fi ales exclusiv de către public, prin SMS la 1313.

Conexiunea pe care membrii Jomajii au simțit-o cu Delia se va transpune și în alegerea muzicală pe care aceștia au făcut-o pentru astăzi. ”Nu a fost o problemă să alegem ce vom cânta, pentru că gândim la fel și ne place să fim actuali. În seara asta avem un concert!”, a declarat Delia despre momentul duetului.

Andrei Dutu si Stefan Banica jpg

Mentorul Ștefan Bănică spune despre Andrei Duțu că ”nu există concurent care să se fi regăsit în acest concurs așa cum a făcut-o el” și că ”X Factor este pentru Andrei o întoarcere la rădăcini”. Duetul pe care cei doi l-au pregătit pentru această seară este în limba română și va marca întoarcerea lui Andrei în România, după 6 ani de trăit în străinătate.

image

Loredana a renunțat la celebrul ei decolteu

Marea pasiune a Loredanei Groza pentru musical-uri se va transpune în momentul pe care aceasta îl va susține alături de Nick Casciaro (31 de ani), finalistul ei originar din Italia. „Când mi-a arătat cum dansează la <Sanie cu zurgălăi> am știut că voi alege un cântec pe care să dansăm și să facem sincroane. Eu sunt foarte fericită cu alegerea mea!”, declară Loredana. Nu același lucru l-ar putea spune telespectatorii, care se pare că vor vedea în finala X Factor o Lori mai cuminte decât am văzut vreodată în juriu la Next Star. Solista, celebră pentru aparițiile ei sexy, a ales acum o rochie închisă până în gât, cu imprimeu floral și o fundă roz, în talie. 

image

Pentru Florin Ristei, grupa fetelor a fost o provocare în acest sezon, dar despre concurenta sa din finală, Bryana Holingher, acesta a afirmat: ”Am înțeles foarte puțin din ce înseamnă să fii tată, cum ar trebui să te porți, cum ar trebui să fii mai diplomat, nu așa direct. Bryana a rezistat cu brio stilului meu”. Piesa pe care cei doi au pregătit-o pentru finală este o dedicație celor care au pierdut pe cineva drag în ultimii doi ani.

Finala X Factor. Cum îți votezi favoritul

Cele patru momente speciale, duetele cu mentorii, dar și piesele solo pot fi ascultate joi, de la 22:15, la Antena 1, când telespectatorii vor avea ocazia să-ți voteze favoritul. Câștigătorul marii finale X Factor sezonul 10 va fi ales exclusiv prin vot la 1313 cu textul ”Andrei” pentru Andrei Duțu, ”Bryana” pentru Bryana Holingher, ”Nick” pentru Nick Casciaro sau ”Jomajii” pentru trupa Jomajii. Marele premiu este în valoare de 50.000 de euro. 

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net