Dani Oțil, cu ochii cât cepele în decolteul Loredanei Groza: «Vai de capul meu»

La 51 de ani, Loredana Groza pune pe jar imaginația bărbaților mai ceva ca în tinerețe! Vedeta a reușit să-l vrăjească până și pe Dani Oțil. Prezentă în cadrul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”, Loredana a aflat că s-au făcut petiții al CNA atunci când și-a afișat decolteul generos în emisiune! Lori jură însă că nu are nici o operație estetică!

loredana groza jpg
Loredana Groza are un bust de invidiat la 51 de ani Sursa: Instagram

Dani Oțil a uitat pentru o clipă că acum este un bărbat însurat, cu acte și cu copil acasă și a jinduit după sânii Loredanei Groza. Prezentă în platoul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”, Loredana a fost înștiințată de către prezentatorul matinalului că sânii ei au făcut furori, la ultima apariție în emisiune! S-a lăsat chiar cu petiții al Consiliul Național al Audiovizualului!

Dani Oțil, cu ochii în decolteul Loredanei Groza

Loredana într-o formă de vai de capul meu, o ținută. Nu mai scrieți la CNA că nu e chiar cum ar trebui. Cele mai multe hârtii la CNA le avem pentru decolteul tău dintr-o emisiune. S-au strâns petiții. Țara nu putea să meargă înainte fără să scrie cineva de sânii tăi la CNA”, a declarat Dani Oțil, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

dani otil jpg
Dani Oțil, prezentatorul matinalului de la Antena 1 Sursa: Instagram

De data aceasta însă, Lori a venit mult prea îmbrăcată și fără decolteu, o ținută all-black, ceea ce l-a cam intrigat pe Dani Oțil.

Loredana Groza: Nicio operație estetică!

Loredana Groza s-a transformat la 51 de ani într-o adevărată bombă sexy. Solista are un stil nonconformist și nu ezită să-și arate atu-urile fizice atât în emisiuni televizate, unde își afișează formele din plin, dar, mai ales, pe rețelele de socializare.

Loredana arată la 51 de ani mai bine ca la 30, ceea ce a atras imediat atenția fanilor, carea nu au ezitat să o acuze că ar fi apelat la medicul estetician. Loredana însă a ieșit public și a negat orice intevenție estetică până la acest moment.

image
Loredana adoră să pozeze incitant Sursa: instagram

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor, dar admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a mărturisit Loredana Groza, la Antena Stars.

Artista susține că felul în care arată se datorează faptului că merge periodic la sală și că a adoptat în utima perioadă un stil de viață cât se poate de sănătos.

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg