Dani Oțil, cu ochii cât cepele în decolteul Loredanei Groza: «Vai de capul meu»

Ultima actualizare:

La 51 de ani, Loredana Groza pune pe jar imaginația bărbaților mai ceva ca în tinerețe! Vedeta a reușit să-l vrăjească până și pe Dani Oțil. Prezentă în cadrul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”, Loredana a aflat că s-au făcut petiții al CNA atunci când și-a afișat decolteul generos în emisiune! Lori jură însă că nu are nici o operație estetică!

Loredana Groza are un bust de invidiat la 51 de ani Sursa: Instagram
Loredana Groza are un bust de invidiat la 51 de ani Sursa: Instagram

Dani Oțil a uitat pentru o clipă că acum este un bărbat însurat, cu acte și cu copil acasă și a jinduit după sânii Loredanei Groza. Prezentă în platoul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”, Loredana a fost înștiințată de către prezentatorul matinalului că sânii ei au făcut furori, la ultima apariție în emisiune! S-a lăsat chiar cu petiții al Consiliul Național al Audiovizualului!

Dani Oțil, cu ochii în decolteul Loredanei Groza

Loredana într-o formă de vai de capul meu, o ținută. Nu mai scrieți la CNA că nu e chiar cum ar trebui. Cele mai multe hârtii la CNA le avem pentru decolteul tău dintr-o emisiune. S-au strâns petiții. Țara nu putea să meargă înainte fără să scrie cineva de sânii tăi la CNA”, a declarat Dani Oțil, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil, prezentatorul matinalului  de la Antena 1 Sursa: Instagram
Dani Oțil, prezentatorul matinalului de la Antena 1 Sursa: Instagram

De data aceasta însă, Lori a venit mult prea îmbrăcată și fără decolteu, o ținută all-black, ceea ce l-a cam intrigat pe Dani Oțil.

Loredana Groza: Nicio operație estetică!

Loredana Groza s-a transformat la 51 de ani într-o adevărată bombă sexy. Solista are un stil nonconformist și nu ezită să-și arate atu-urile fizice atât în emisiuni televizate, unde își afișează formele din plin, dar, mai ales, pe rețelele de socializare.

Loredana arată la 51 de ani mai bine ca la 30, ceea ce a atras imediat atenția fanilor, carea nu au ezitat să o acuze că ar fi apelat la medicul estetician. Loredana însă a ieșit public și a negat orice intevenție estetică până la acest moment.

Loredana adoră să pozeze incitant Sursa: instagram
Loredana adoră să pozeze incitant Sursa: instagram

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor, dar admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a mărturisit Loredana Groza, la Antena Stars.

Artista susține că felul în care arată se datorează faptului că merge periodic la sală și că a adoptat în utima perioadă un stil de viață cât se poate de sănătos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net