Ce super so╚Ťie are Dani O╚Ťil! Gabriela Pris─âcariu, surprins─â ├«n ipostaze de gospodin─â veritabil─â. Cum arat─â la 3 luni dup─â ce a n─âscut

image
Gabriela Pris─âcariu, surprins─â la cump─âr─âturifoto: BLITZ / Click!

Iubirea dintre Dani O╚Ťil ╚Öi Gabriela Pris─âcariu a c─âp─âtat ╚Öi mai mult sens dup─â ce a venit pe lume fiul lor, Tiago. Dani este un t─âtic "de zah─âr", iar Gabriela jongleaz─â cu succes ├«ntre atribu╚Ťiile de mam─â, cele de so╚Ťie, de gospodin─â ╚Öi de fotomodel, meseria ei de baz─â.

Pe Gabriela Pris─âcariu o vedem des pe Instagram, unde e foarte activ─â ╚Öi urm─ârit─â de peste 165.000 de fani, dar tot mai pl─âcute sunt ├«nt├ólnirile inopinate, ├«n ora╚Ö, ├«n care fotoreporterii Click! surprind realitatea f─âr─â filtre ╚Öi alte cosmetiz─âri. A╚Öa s-a ├«nt├ómplat zilele trecute, c├ónd frumoasa so╚Ťie a lui Dani O╚Ťil a fost surprins─â ├«n Corbeanca, ├«n timpul unei sesiuni de shopping. Nu de haine sau de produse de beauty, ci de...pamper╚Öi.

image
Gabriela Pris─âcariu a atras toate privirile cu geaca foarte colorat─âfoto: Click! / Blitz

De c├ónd a devenit m─âmic─â, Gabriela a ├«ncercat s─â nu se ├«nchid─â ├«n cas─â ╚Öi reu╚Öe╚Öte s─â se ├«mpart─â cu succes ├«ntre toate activit─â╚Ťile. Iat─â ce bine o prinde ╚Öi rolul de gospodin─â! Singur─â, f─âr─â nici un ajutor, Gabriela a mers la un supermarket din Corbeanca, a umplut co╚Öul de cump─âr─âturi, l-a ├«mpins p├ón─â la ma╚Öin─â ╚Öi a burdu╚Öit portbagajul cu plase. Baxul cu scutece pentru micu╚Ťul Tiago se vedea de la o po╚Öt─â, ├«n c─ârucior. 

image
Gabriela Pris─âcariu a f─âcut cump─âr─âturi pentru cas─âfoto: Blitz / Click!

Gabriela Pris─âcariu O╚Ťil, fotomodel la 3 luni de la na╚Ötere

Gabriela Pris─âcariu O╚Ťil nici nu avea cum s─â nu fie observat─â pe strad─â, c─âci geaca pe care o purta era extrem de colorat─â ╚Öi avea ╚Öi un imprimeu care "╚Ťipa", realizat din chipuri feminine. De altfel, geaca este o pies─â vestimentar─â care apar╚Ťine unui brand cu care Gabriela are un contract de imagine, semn c─â poate fi ╚Öi m─âmic─â, ╚Öi fotomodel, ├«n acela╚Öi timp, mai ales c─â silueta ├«i permite. Mai mult, pe pagina ei de Instagram, vedeta promoveaz─â at├ót produse pentru m─âmici ╚Öi pentru cas─â, cum ar fi centuri, c─ârucioare, aspiratoare, ma╚Öini de g─âurit, c├ót ╚Öi produse de ├«nfrumuse╚Ťare ╚Öi de ├«ngrijire.

image
Gabriela Pris─âcariu, pe strad─â, cu geaca din reclam─âfoto: Blitz / Click!

Dani ┼či Gabriela s-au c─âs─âtorit pe 15 mai

Dani O┼úil ┼či Gabriela Pris─âcariu s-au c─âs─âtorit pe 15 mai 2021, la nici o lun─â de c├ónd au anun┼úat c─â vor deveni p─ârin┼úi. Nunta a fost preg─âtit─â ├«n mare secret de prezentator ┼či de iubita lui, care nu au divulgat dec├ót invita┼úilor locul ┼či data fericitului eveniment. Dani O┼úil ┼či Gabriela Pris─âcariu s-au afi┼čat pentru prima oar─â ├«mpreun─â la ├«nceputul lui 2019, iar de atunci sunt de nedesp─âr┼úit.

image
Gabriela Pris─âcariu ╚Öi Dani O╚Ťil ╚Öi-au botezat b─âie╚Ťelulfoto: Instagram

La un an de rela┼úie, Gabriela Pris─âcariu a fost cerut─â de so┼úie de c─âtre Dani O┼úil, ├«n vacan┼úa romantic─â din Mexic. Pe 10 septembrie 2021 s-a n─âscut fiul lor, Luca Tiago. Frumoasa blond─â este absolvent─â de Drept, profeseaz─â ├«n lumea modei ┼či a devenit cunoscut─â dup─â ce a c├ó┼čtigat, ├«n 2015, concursul ÔÇ×Supermodels by C─ât─âlin BotezatuÔÇŁ (Kanal D). 

Citește și:

Dani O╚Ťil ╚Öi Gabriela Pris─âcariu ╚Öi-au s─ârb─âtorit bebelu╚Öul. Imaginile care au topit internetul

Cele mai frumoase poze de la botezul lui O╚Ťil junior! R─âzvan Simion a venit cu Daliana, Ramona Olaru, f─âr─â Cazacu

image png
carmen tanase jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
card ajutor jpg
mircea solcanu2 png
giani vladimir 25713800 jpeg
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
image png
carmen tanase jpeg
mircea solcanu2 png
Margot Robbie și Ryan Gosling jpg