Fiica Iuliei Albu este de o frumusețe răpitoare la aproape 13 ani! Mikaela s-a transformat radical

Creatoarea de modă Iulia Albu are toate motivele să fie o mamă mândra. Fiica ei, Mikaela, este o adolescentă inteligentă și, privind pictorialul pe care l-au realizat împreună, putem afirma că a moștenit frumusețea Iuliei. 

image

Într-un interviu acordat publicației Viva!, Iulia Albu a vorbit despre provăcările rolului de mamă și despre modul în care Mikaela s-a transformat dintr-un copil într-o domnișoară în toată puterea cuvântului. Iulia mărturisește că fiica ei este foarte curioasă să descopere lumea din jur și are părei foarte ferme.

Vedeta susține că Mikaela are o personalitate foarte puternică. Cu toate acestea, Iulia nu este o mamă autoritară și încearcă să aibă o relație de prietenie cu fiica ei. Conform creatoarei, între ea și adolescentă nu există secrete, iar comunicare este una cât se poate de deschisă. 

Iulia a dezvăluit că există, totuși, un set de reguli pe care Mikaela trebuie să îl respecte. "Sunt foarte strictă în ceea ce privește ținuta pe care Mikaela trebuie să o poarte la şcoală. Nu sunt de acord să se expună cu branduri, blinguri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. În rest, poate purta orice dorește. Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc", a povestit Iulia. 

Iulia Albu a declarat că încearcă să o învețe pe Mikaela faptul că nu trebuie să desconsidere pe nimeni și să emită judecăți de valoare fără să gândească foarte atent ceea ce spune. Conform Iuliei, fiica ei este o persoană caldă cu cei din jur și, înainte de toate, politicoasă cu cei din jur, indiferent de statutul sau poziția socială pe care ar avea-o aceștia. 

Mihai și Iulia Albu și-au aruncat cuvinte dure după divorț

Mihai Albu și Iulia și-au aruncat, de-a lungul timpului, cuvinte dure în privința modului în care preferă să o educe pe MIkaela. Deși relațiile dintre ei nu au fost întotdeauna cele mai bune, foștii soți au ajuns la un consens de dragul fiicei pe care o au împreună. 

După divorțul cu scandal de designerul de încălțăminte Mihai Albu, Iulia s-a implicat, în urmă cu patru ani, într-o poveste de dragoste cu Mike, sau Mihai Alexandru pe numele din buletin.

Iubitul ei a făcut sacrificii pentru a fi alături de ea și a renunțat la viața din Londra pentru a se muta în țara natală a Iuliei. Cei doi plănuiesc să devină păinți, iar Iulia este recunoscătoare sprijinului necondiționat pe care îl primește din partea lui Mihai. 

Vezi aici fotografiile pe care Iulia Albu l-a realizat alături de fiica sa, Mikaela

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net