Maurice Munteanu o face praf pe Iulia Albu! Ce a putut s─â zic─â de vedet─â

Rivalit─â╚Ťile de la ÔÇ×Bravo, ai stil!ÔÇŁ (Kanal D) nu se rezum─â doar la concurente! Iat─â c─â ╚Öi jura╚Ťii ├«╚Öi arunc─â, mai nou, s─âge╚Ťi otr─âvitoare ├«ntre ei. Maurice Munteanu a ie╚Öit la ramp─â ├«n podacastul Oanei Radu de pe Youtube, ╚Öi ╚Öi-a declarat public antipatia f─â╚Ť─â de fosta coleg─â de pupitru Iulia Albu!

image
Maurice Munteanu este unul dintre jura╚Ťii de la "Bravo, ai stil!" Sursa: Instagram

E r─âzboi ╚Öi ├«ntre jura╚Ťi, nu numai ├«ntre concurente la ÔÇ×Bravo, ai stil!ÔÇŁ (Kanal D) Invitat la ÔÇ×Detectorul de minciuniÔÇŁ, ├«n emisiunea Oanei Radu de pe Youtube, fashion editor-ul Maurice Munteanu a spus adev─ârul despre rela╚Ťia lui cu fosta coleg─â de jurizare Iulia Albu.

image

├Äntrebat dac─â ├«i place Iulia Albu, MauriceMunteanu a r─âspuns f─âr─â rezerve ╚Öi c├ót se poate de sincer, l─âs├ónd audien╚Ťa f─âr─â replic─â.

ÔÇťNu! Eu nu judec oamenii, aceast─â ├«ntrebare nu trebuie interpretat─â, trebuie luat─â ca atareÔÇŁ, a declarat Maurice.

F─âr─â doar ╚Öi poate, declara╚Ťia fashion-editorului nu-i va pica deloc bine Iuliei Albu, aflat─â acum la un alt post concurent de televizune.

"Nu s-a pus problema de mituire"

Juratul de la Kanal D nu s-a sfiit s─â spun─â lucrurilor ferm pe nume ╚Öi atunci c├ónd a fost adus─â ├«n discu╚Ťie o alt─â problem─â controversat─â din culisele show -ului ÔÇ×Bravo, ai stil!ÔÇŁ. S-a speculat de multe ori ├«n pres─â c─â jura╚Ťii ar fi fost mitui╚Ťi de c─âtre concurente pentru a le da stelu╚Ťe.

ÔÇťNiciodat─â, nu! Cred c─â este o chestie super transparent─â, s-a v─âzut ├«ntotdeauna, noi apreciem foarte tare performan╚Ťa. ╚śi oricum, ╚Öi oamenii de acas─â v─âd asta. ╚śi fetele care au c├ó╚Ötigat au trecut prin evenimente traumatizante. For╚Ťa care se na╚Öte pin social media te poate zdruncina dac─â nu e╚Öti o persoan─â echilibrat─â. Nu a ├«ncercat nimeni s─â fac─â asta niciodat─â. Este ├«n show unde publicul decide. Se pot verifica voturile, oricine poate cere una audit la un moment dat s─â verificeÔÇŁ, a dezv─âluit Maurice Munteanu.

Maurice Munteanu a fost coleg de jurizare timp mai multe sezoane cu Iulia Albu la ÔÇ×Bravo, ai stil!ÔÇŁ Iulia Albu era considerat─â cea mai fi╚Ťoas─â jurat─â a show-lui de la Kanal D, pe care l-a p─âr─âsit ├«n decembrie 2018, pentru a trece ├«n taberele adverse, mai ├«nt├ói la Pro TV ╚Öi apoi la Antene.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan