Maurice Munteanu o face praf pe Iulia Albu! Ce a putut să zică de vedetă

Ultima actualizare:

Rivalitățile de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D) nu se rezumă doar la concurente! Iată că și jurații își aruncă, mai nou, săgeți otrăvitoare între ei. Maurice Munteanu a ieșit la rampă în podacastul Oanei Radu de pe Youtube, și și-a declarat public antipatia făță de fosta colegă de pupitru Iulia Albu!

Maurice Munteanu este unul dintre jurații de la "Bravo, ai stil!"  Sursa: Instagram
Maurice Munteanu este unul dintre jurații de la "Bravo, ai stil!" Sursa: Instagram

E război și între jurați, nu numai între concurente la „Bravo, ai stil!” (Kanal D) Invitat la „Detectorul de minciuni”, în emisiunea Oanei Radu de pe Youtube, fashion editor-ul Maurice Munteanu a spus adevărul despre relația lui cu fosta colegă de jurizare Iulia Albu.

image

Întrebat dacă îi place Iulia Albu, MauriceMunteanu a răspuns fără rezerve și cât se poate de sincer, lăsând audiența fără replică.

Nu! Eu nu judec oamenii, această întrebare nu trebuie interpretată, trebuie luată ca atare”, a declarat Maurice.

Fără doar și poate, declarația fashion-editorului nu-i va pica deloc bine Iuliei Albu, aflată acum la un alt post concurent de televizune.

"Nu s-a pus problema de mituire"

Juratul de la Kanal D nu s-a sfiit să spună lucrurilor ferm pe nume și atunci când a fost adusă în discuție o altă problemă controversată din culisele show -ului „Bravo, ai stil!”. S-a speculat de multe ori în presă că jurații ar fi fost mituiți de către concurente pentru a le da steluțe.

Niciodată, nu! Cred că este o chestie super transparentă, s-a văzut întotdeauna, noi apreciem foarte tare performanța. Și oricum, și oamenii de acasă văd asta. Și fetele care au câștigat au trecut prin evenimente traumatizante. Forța care se naște pin social media te poate zdruncina dacă nu ești o persoană echilibrată. Nu a încercat nimeni să facă asta niciodată. Este în show unde publicul decide. Se pot verifica voturile, oricine poate cere una audit la un moment dat să verifice”, a dezvăluit Maurice Munteanu.

Maurice Munteanu a fost coleg de jurizare timp mai multe sezoane cu Iulia Albu la „Bravo, ai stil!” Iulia Albu era considerată cea mai fițoasă jurată a show-lui de la Kanal D, pe care l-a părăsit în decembrie 2018, pentru a trece în taberele adverse, mai întâi la Pro TV și apoi la Antene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net