Ilinca Vandici și Maurice Munteanu, moment viral la Bravo, ai stil!

Ultima actualizare:

Nu există ediție "Bravo, ai Stil! Celebrities" în care distracția să nu fie suverană. Pe lângă înțepăturile și joculețele dintre concurente, jurații, prezentatoarea Ilinca Vandici și coprezentatorul Victor Slav știu cum să anime emisiunea și să aducă în prim-plan momente inedite sau amuzante, de multe ori spontane.

Maurice Munteanu și Ilinca Vandici au căzut în platou, după o încercare de coregrafie /captură video
Maurice Munteanu și Ilinca Vandici au căzut în platou, după o încercare de coregrafie /captură video

Așa se facă că în episioadele trecute, Ilinca Vandici și Maurice Munteanu au fost protagoniști, fără voia lor, într-un moment care a stârnit hohote de râs în platou, dar și acasă, secvențele cu pricina devenind virale pe rețelele sociale.

Cât timp fosta concurentă Nicoleta Dragne își spunea povestea și își prezenta ținuta în fața colegelor de platou, prezentatoarea și juratul s-au lăsat duși de val și, într-o secundă, erau deja prăbușiți la pământ. Cum s-a întâmplat asta? Au încercat să pună în practică cele povestite de concurentă, Ilinca a vrut să-l agațe cu piciorul pe Maurice, iar acesta nu a reușit să o prindă cum trebuie pe vedetea Kanal D, astfel încât, în secunda următoare erau amândoi pe podea.

Șocat, Maurice s-a ridicat primul, grăbit să o ajute pe Ilinca. "Fetiță, ferească Dumnezeu! Nu mai râdeți, aoleu, iartă-mă! Băi, a alunecat, e alunecoasă pe picioare, mi-a scăpat, are ulei. Te-ai lovit? Vai, iartă-mă! Te-ai lovit rău? Te am pe conșiință", i s-a adresat fashion editorul Ilincăi. Frumoasa șatenă a izbucnit în hohote de râs în momentul în care s-a izbit de podea, însă a recunoscut că a durut-o destul de tare căzătura.

Nicoleta Dragne, eliminată de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Cea mai recent eliminată concurentă de la "Bravo, ai stil!" este chiar Nicoleta Dragne, cea în momentul căruia au fost implicați Ilinca Vandici și Maurice Munteanu.

Click! anunțase în premieră sfârșitul drumului în competiție pentru fosta ispită de la "Insula iubirii", lucru confirmat în emisiunea de sâmbătă, 18 decembrie.

Nicoleta a primit decizia eliminătii cu calm și a declarat că se aştepta ca ea să fie cea care pleacă acasă. 

"Știam, de aia sunt calmă. De aceea nu am nicio emoție. Îmi pare rău doar că eu nu sunt un om de televiziune, nu fac asta mereu, dar știu cum funcționează lucrurile și știu că nu tine de mine. Nu ține numai de tine și când nu mai deții tu controlul și nu ții frâiele, iți pare rău că nu mai ești acolo, dar nu ai de ce să suferi pentru că nu a depins de tine. Mă bucur că v-am cunoscut pe toți", a spus Nicoleta Dragne imediat după aflarea veștii că parcursul ei la "Bravo, ai stil!" s-a încheiat.

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net