Ilinca Vandici, tot adevărul despre relația cu Ciprian Marica. «El nu voia să mă arate lumii»

image
Ilinca Vandici a avut o relație de doi ani cu Ciprian Maricafoto: arhiva personală

Doi ani de zile a sperat că o va lua de nevastă, însă nu a fost așa! Ilinca Vandici (35 de ani) a rămas cu traume după relația cu fotbalistul Ciprian Marica (35 de ani). L-a acuzat ințial că ar fi înșelat-o cu Bianca Drăgușanu, însă acum Ilinca a dezvăluit adevăratul motiv care a dus la despărțirea de fotbalistul pe care-l vedea tatăl copiilor ei.

Ilinca Vandici s-a despărțit cu scandal de Ciprian Marica, în 2011, după doi ani de relație, în care prezentatoarea tv a tot sperat că fotbalistul o va lua de nevastă.

În realitate însă, Marica nu făcea decât să se eschiveze și să atenteze chiar la alte dive din showbiz precum Bianca Drăgușanu sau Adelina Pestrițu. La momentul despărțirii, Ilinca Vandici a ieșit public și a făcut o criză de nervi, acuzându-l pe Marica de infidelitate.

Acum, după ce s-a așezat la casa ei și a devenit mamă, Ilinca a spus care a fost adevăratul motiv al despărțirii de fotbalistul cu renume de mare cuceritor. “În relația de doi ani care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al eu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii. Dar el nu mă arăta lumii! Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea. Eu voiam copii, să mă căsătoresc! El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii”, a povestit Ilinca Vandici, într-un interviu acordat lui Mihai Ghiță, la Kanal D. 

Ilinca Vandici: „Tata a murit lângă mine! M-a așteptat!”

Ilinca Vandici a recunoscut că problemele din relațiile ei amoroase au început atunci când și-a pierdut tatăl. Ioan Vespasian Vandici a fost primar în comuna Măgești și a murit după o luptă de cinci ani cu cancerul, pe când prezentatoarea de la Kanal D avea doar 21 de ani.

”Când l-am pierdut pe tata mi-am dat seama că eu nu mai am pe nimeni! Eu aveam nevoie de un bărbat care să-l înlocuiască pe el. El a dus pe picioare cinci ani de zile cancerul. Nu m-am gândit niciodată la momentul că se va termina. I-am făcut rost de un tratament din SUA, chiar credeam că își revine. Eram la București, m-a sunat mama și mi-a zis că nu se simte bine. Am mers la el spital, era agitat. Îi era rău de trei zile și îl aduseseră la spital la Oradea. Am rămas singură cu el, s-a întors pe o parte și a murit. Mi-am dat seama după trei minute că nu mai respiră. L-am întors și am început să țip. Am fost în șoc câteva zile. Abia după două luni am realizat că a murit. Am senzația că m-a așteptat, a vrut să fiu lângă el. Tata și-a dorit mult un băiat. După ce m-a născut mama, el a băut trei zile și trei nopți de supărare că nu are băiat. Mereu am crezut că pe sora mea o iubea mai mult”, a mai dezvăluit prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!”. 

Ilinca Vandici: „În pandemie am clacat. De atunci sunt în terapie”

Nici cu mama sa Ilinca Vandici nu a avut o relație foarte bună. Aceasta i-a reproșat în nenumărate rânduri relațiile ei cu diverși bărbați celebri din showbiz. „Mama a avut de comentat mereu, după ea trebuia să am un singur bărbat toată viața. Mi-a zis că lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică pentru că am avut mai mulți iubiți. Sunt supărată pe ea pentru lucrurile pe care nu mi le-a dat, pentru greșelile pe care amândouă le-am făcut. M-a ajutat însă mult cu fiul meu, Zian. S-a mutat la mine când eu eram în depresie. Am simțit un gol imens în mine atunci când l-au scos pe Zian. Am simțit că viața mea nu va mai fi despre mine. În pandemie am clacat. De atunci sunt în terapie”, a mai povestit prezentoatoarea tv. 

image
Ilinca Vandici, alături de soțul și de fiul eifoto: arhiva personală

La doi ani după despărțirea de Ciprian Marica, Ilinca Vandici avea să-l întâlnească pe actualul soț, afaceristul Andrei Neacșu, cu care are și un băiețel, Zian (4 ani). „Andrei mă vâna de doi ani. Mă și sunase înainte, dar eu nu l-am băgat în seamă. Ne-am întâlnit exact când a trebuit să ne întâlnim. A fost prima relație de la care nu am mai avut așteptări. El mi-a spus din prima: vei fi nevasta mea și vei fi mama copiilor mei. După doar patru luni am rămas însărcinată, iar după alte două luni m-a cerut de soție,” a adăugat Ilinca Vandici.

Citește și:

Ana Muntean, prima reacție după ce a fost prinsă de soț, cu Ciprian Marica la hotel. Viața merge înainte

FotoJet jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
1 Uttam Parmar jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg