Nicoleta Dragne, dată afară de la Bravo, ai stil Celebrities! Detalii picante

Ultima actualizare:

Click a aflat că Nicoleta Draghe a fost dată afară de la «Bravo, ai stil Celebrities!». Avem detalii picante despre plecarea vedetei din emisiune. Se pare că blonda a fost eliminată din reality show-ul de modă, la scurt timp după ce și-a îndemnat fanii să nu o mai voteze în competiție.

image

Surse apropiate de Nicoleta Dragne au declarat în exclusivitate pentru Click! că vedeta nu mai face parte din emisiunea «Bravo, ai stil Celebrities!». Nu se știe încă dacă Nicoleta Dragne nu a mai fost votată sau dacă s-a certat cu producătorii de la Kanal D, cert este că blonda a fost dată afară! Nicoleta Dragne a ieșit din concurs, iar în urmă cu doar o săptămână ea și-a anunțat fanii să nu o mai voteze, fără să le spună, însă, că nu mai face parte din emisiune.

  «Dragilor, in primul rând vreau sa va multumesc pentru toate mesajele superbe pe care mi le trimiteti zilnic și in al 2-lea, va rog sa va rezumati doar la acest lucru cât timp voi fi in emisiune.Nu îmi doresc sa mai fiu votată, susținerea voastră aici, pentru mine este suficientă.», a scris Nicoleta Dragne pe Instagram, în urmă cu câteva zile.  

Nicoleta Dragne a fost în conflict cu Viviana Sposub și George Burcea

Recent, Nicoleta Dragne a fost într-un conflict deschis cu George Burcea și Viviana Sposub, după ce actorul a comparat-o pe actuala sa iubită cu fosta sa soție, Andreea Bălan, alături de care are două fetițe.

«Nicoleta Dragne a scris un mesaj dur pe Instagram la adresa lui George Burcea: Glumă, glumă, dar ce bărbat care își respectă copiii își compară actuala cu fosta în mediul public, în încercarea de a o pune sub umilință pe femeia care i-a adus pe lume două minunății? A râs de o femeie care nu făcea parte din Bravo, ai stil », a scris Nicoleta Dragne pe Instagram.

image

Cine este Nicoleta Dragne și cu ce se ocupă

Timp de opt ani, Nicoleta Dragne a locuit în Marea Britanie, unde a avut o firmă de curățenie. După ce s-a certat cu iubitul său de atunci, s-a hotărât să se înscrie la emisiunea Insula Iubirii ca ispită. Acolo a cunoscut faima și a ajuns în atenția mai multor posturi de televiziune. Tot în cadrul aceleiași emisiuni Nicoleta Dragne l-a cunoscut pe Bruno Alin Vlad, fostul soț al Mădălinei Pamfile, alături de care Nicoleta are un băiețel, pe nume Vladimir. Micuțul a venit pe lume prematur, la doar 35 de săptămâni, în anul 2020. După doi ani de relaţie,  Nicoleta Dragne şi Vladimir s-au despărțit, însă au rămas prieteni foarte buni.

Pentru că a fost mereu pasionată de modă, Nicoleta Dragne și-a deschis și o afacere cu haine.

Ce alte concurente au mai fost date afară de la «Bravo, ai stil Celebrities»

Olga Verbițchi a fost eliminată pentru încălcarea regulamentului
Olga Verbițchi a fost eliminată pentru încălcarea regulamentului

Acest sezon din «Bravo, ai stil Celebrities» a fost un sezon tensionat! Mai multe concurente au părăsit concursul din cauza încălcării regulamentului. 

Prima a fost Olga Verbițchi, care a fost eliminată din concurs pentru că nu a respectat regulile. Deși prezentatoarea Ilinca Vandici nu a dat detalii atunci când a anunțat această eliminare, Olga Verbițchi a explicat care au fost circumstanțele.

«Motivul pentru care am fost descalificată de la Bravo, ai stil! a fost pentru că am întârziat foarte mult la cea de-a patra emisiuneM-am trezit cu mesaje și screenshot-uri cum că aș fi fost drogată, tot felul de povești. 

Adevărul este că eu am fost într-o relație extrem de toxică și în noaptea de dinainte de filmări am fost într-o ceartă destul de mare cu fostul meu iubit și am fost foarte, foarte, foarte jos emoțional», a spus Olga Verbițchi la acea vreme, pe Instagram.

Ioana Filimon a părăsit emisiunea după o ceartă cu Mădălina Pamfile Foto: Instagram
Ioana Filimon a părăsit emisiunea după o ceartă cu Mădălina Pamfile Foto: Instagram

La fel ca Olga Verbițchi, și Ioana Filimon a fost dată afară de producătorii de la Kanal D. După o ceartă aprinsă pe care a avut-o cu Mădălina Pamfile, fosta Miss România a fost taxată dur, astfel că a fost eliminată din concurs.

„Sunt în Timișoara și mă ocup de afacerea mea în continuare. Am o agenție de marketing și publicitate. Am și panouri LED, în Timișora. Din activitatea asta câștig suficient cât să mă întrețin; mai ales că astea merg, toată lumea-și face publicitate. S-a ivit ocazia și am decis că e ceva ce mi-ar plăcea. La București nu mai vreau să mă întorc! Vreau să mă retrag din lumina reflectoarelor. Dau viața de Capitală pe Timișoara, gata! Nu știu dacă e vorba neapărat de vârstă. Acum e mai bine pentru mine să-mi văd de treburile mele. Mi-am făcut damblaua cu Bucureștiul, am stat acolo, am tot făcut chestii. Acum trebuie să mă ocup și de mine și de viitorul meu», a mărturisit Ioana Filimon într-un interviu. 

Mădălina Pamfile s-a infectat cu Covid și a fost eliminată Foto: Instagram
Mădălina Pamfile s-a infectat cu Covid și a fost eliminată Foto: Instagram

Și Mădălina Pamfile a fost eliminată prematur din concurs după ce a fost infectată cu Sars-Cov-2.

«Vreau să fac un anunț foarte important și uite că deja serile de Gala sunt semnul acestor anunțuri importante. Așa cum știți, în ultimele doua ediții Madalina Pamfile nu a putut fi alaturi de noi, ea se afla în afara granițelor tarii pentru a rezolva unele probleme familiale. Nici astăzi nu a ajuns la filmări, ba mai mult, Madalina ne-a anunțat că din păcate este infectata cu SARS cov-2 și iarăși spun din păcate pentru că Madalina Pamfile nu mai face parte din competiția Bravo, ai stil! Celebrities», a anunțat Ilinca Vandici în urmă cu două săptămâni.

Nicoleta Nucă a fost aspru criticată de jurați
Nicoleta Nucă a fost aspru criticată de jurați

Nicoleta Nucă a fost o altă eliminare controversată de la  «Bravo, ai stil Celebrities». Jurații ar fi spus că Nicoleta Nucă nu are deloc un corp pentru această emisiune, astfel că producătorii au decis să o elimine.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net