De ce a fost descalificată Mădălina Pamfile de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

28 noiembrie 2021
article img
Mădălina Pamfile a fost eliminată de la "Bravo, ai stil!"foto: Kanal D

Mădălina Pamfile (28 de ani) a fost descalificată și eliminată din competiția „Bravo, ai stil!”. Deși era una dintre concurentele favorite ale show-ului de la Kanal D, Mădălina Pamfile e a fost oprită din drumul ei de virusul Sars-Cov-2! Fosta „elevă a lui Mazăre” a fost infectată cu Covid 19 și a fost nevoită să părăsească competiția din motive de sănătate.

Mădălina Pamfile a lipsit din platou de la ultimele două ediții ale competiției „Bravo, ai stil!” Inițial, prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, a anunțat că Mădălina ar fi fost plecată din țară, pentru a rezolva câteva probleme de familie. Situația Mădălinei s-a complicat însă, iar sâmbătă seară Ilinca Vandici a anunțat, cu lacrimi în ochi, că Mădlina Pamfile a fost infectată cu Sars-Cov-2. Una dintre cele mai bune concurente din show-ul de la Kanal D, Mădălina Pamfile, a fost descalificată și eliminată din competiție, după ce a făcut Covid.

Anunțul făcut de Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii

„Vreau să fac un anunț foarte important și uite că deja serile de Gală sunt sub semnul acestor anunțuri importante. Așa cum știți, în ultimele doua ediții, Mădălina Pamfile nu a putut fi alături de noi, ea se află în afara granițelor țării pentru a rezolva unele probleme familiale. Nici astăzi nu a ajuns la filmări, ba mai mult, Mădălina ne-a anunțat că, din păcate, este infectată cu Sars-Cov-2 și iarăși spun, din păcate, pentru că Mădălina Pamfile nu mai face parte din competiția <Bravo, ai stil! Celebrities>”, a spus Ilinca Vandici, aducând tristețe în platou.

Mădălina Pamfile a anunțat și ea că are probleme de sănătate pe contul său de Instagram. „După cum ați aflat, drumul meu în competiția <Bravo, ai stil!> s-a încheiat din cauza unor probleme de sănătate. Vă mulțumesc mult pentru fiecare vot, fiecare mesaj și fiecare gând bun pe care mi l-ați transmis pe întreg parcursul meu în competiție. Nu mă așteptam să primesc atâta energie bună din partea publicului și vă mulțumesc că ați rezonat cu mine!”, a scris Mădălina, pe contul de Instagram.

Ce spun concurentele despre eliminarea Mădălinei

Surprinzător, colegele de show ale Mădălinei au declarat că regretă și ele ieșirea acesteia din concurs, deși era o rivală de temut. „Nu, nicidecum, am vorbit chiar azi la machiaj că Madalina a fost una din cele mai bune concurente și ne-a ambiționat de fiecare dată să luptam cot la cot cu ea, nicidecum să ne bucuram”, a spus Viviana Sposub. Mădălina Pamfile a fost una dintre cele mai populare asistente tv de la noi, lanându-se în showbiz cu titulatura de „eleva lui Mazăre”, după ce a avut o aventură cu fostul primar al Constanței. Ulterior, Mădălina s-a retras temporar din lumina reflectoarelor pentru a-și crește cele două fiice, în vârstă de 3 ani, respectiv 1 an, fiind o mamă și o soție devotată.