Motivul pentru care Nicoleta Dragne a fost eliminată de la «Bravo, ai stil Celebrities!»

Ultima actualizare:

Aşa cum anunţa Click! în exclusivitate în urmă cu câteva zile, Nicoleta Dragne a fost eliminată de la «Bravo, ai stil Celebrities!», în cadrul galei de sâmbătă. 

Nicoleta Dragne foto: Kanal D
Nicoleta Dragne foto: Kanal D

Nicoleta Dragne a părăsit competiţia «Bravo, ai stil Celebrities!» de la Kanal D, în cadrul galei de sâmbătă (18 decembrie), aşa cum a aflat şi Click! în exclusivitate la începutul săptămânii. Ea îşi anunţase fanii deja să nu o mai voteze, fără să le spună, însă, că nu mai face parte din emisiune. Nu se ştie dacă s-a şi certat cu producătorii de la Kanal D, dar e cert că ea a fost votată în cadrul ediţiei de sâmbătă de public.

Trei concurente au fost propuse spre eliminare: Raluca Dumitru, Melina şi Nicoleta Dragne. Cum era de aşteptat, mai ales că Nicoleta îşi îndemnase fanii să nu o mai voteze, ea a obţinut cel mai mic procent, 4,4%, spre şocul colegelor de emisiune.

Raluca Dumitru şi Melina, şocate de eliminarea Nicoletei Dragne

Cea mai şocată de eliminare a fost Ruxi, care a şi declarat că se simte singură acum, mai ales că se înţelegea bine cu Nicoleta. 

"Ăsta a fost șocul zilei, nici nu știu să descriu ce simt. Simt o groază de lucruri, șocată, panicată, dezamăgită. Nu mă așteptam să plece ea, era o concurentă și cu prezență și cu inteligență, avea tot, aboslut tot pachetul de care avea nevoie această emisiune și poate am rămas singură de tot și de aia zic că poate sunt speriată. Nu mai am tovarășe cu care să schimb o glumă că de tovarășe nu mai zic. Acum, nu știu, pare-se că toate suntem singure acum, nu mai există nicio alianță, fiecare e pe cont propriu, nu știu...", a declarat Ruxi, conform wowbiz.ro.

Şi Melina a recunoscut că nu se aştepta ca Nicoleta să fie cea care va ieşi din competiţie: "Eu sunt șocată, sincer! Mă așteptam eu să ies! Nu aveam nicio treabă!"

Nicoleta Dragne: "Ştiam că voi fi eliminată"

Nicoleta, în schimb, a fost foarte calmă şi a declarat că se aştepta să fie eliminată. 

"Știam, de aia sunt calmă. De aceea nu am nicio emoție. Îmi pare rău doar că eu nu sunt un om de televiziune, nu fac asta mereu, dar știu cum funcționează lucrurile și știu că nu tine de mine. Nu ține numai de tine și când nu mai deții tu controlul și nu ții frâiele, iți pare rău că nu mai ești acolo, dar nu ai de ce să suferi pentru că nu a depins de tine. Mă bucur că v-am cunoscut pe toți", a spus Nicoleta Dragne.

Nicoleta Dragne a lucrat ca femeie de curăţenie în Marea Britanie

Timp de opt ani, Nicoleta Dragne a locuit în Marea Britanie, unde a avut o firmă de curățenie. După ce s-a certat cu iubitul său de atunci, s-a hotărât să se înscrie la emisiunea "Insula Iubirii" ca ispită. Acolo a cunoscut faima și a ajuns în atenția mai multor posturi de televiziune.

Tot în cadrul aceleiași emisiuni Nicoleta Dragne l-a cunoscut pe Bruno Alin Vlad, fostul soț al Mădălinei Pamfile, alături de care Nicoleta are un băiețel, pe nume Vladimir. Micuțul a venit pe lume prematur, la doar 35 de săptămâni, în anul 2020. După doi ani de relaţie,  Nicoleta Dragne şi Vladimir s-au despărțit, însă au rămas prieteni foarte buni.

Pentru că a fost mereu pasionată de modă, Nicoleta Dragne și-a deschis și o afacere cu haine. 

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net