Anda Adam s-a retras de la «Bravo, ai stil! Celebrities». A explicat motivul cu ochii în lacrimi

image
Anda Adam a anunţat că se retrage de la "Bravo, ai stil! Celebrities"foto: captură Kanal D

În ediţia de duminică, 12 decembrie, Anda Adam a defilat pentru ultima dată la emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities". Cântăreaţa a fost nevoită să se retragă din competiţia Kanal D din pentru a fi alături de mama ei care stă în Statele Unite şi ar putea fi supusă unei intervenţii chirurgicale. 

Cu ochii în lacrimi, Anda a anunţat că nu mai poate participa la show, pentru că familia e mai importantă pentru ea, dar că se va uita în continuare la emisiune

"M-am simțit foarte bine alături de voi și de tine Ilinca și de voi, dragi jurați, dar este momentul să mă retrag din această competiție din cauza unor probleme personale care necesită deplasarea mea în străinătate cu un membru al familiei, așa că o să mă uit cu mare drag și cu plăcere la voi în fiecare seară. A fost o plăcere pentru mine să împart acest platou cu voi toți. Vă doresc sărbători fericite și sper ca într-un final cei pe care îi iubesc să fie sănătoși și totul să se termine cu bine. Am ales să mă retrag din această competiție pentru că familia mea și sănătatea este mai importantă decât orice. Sper că cei de acasă mă vor înțelege și vor fi alături de mine, așa cum au fost de 22 de ani.", a declarat Anda Adam, în platoul "Bravo, ai stil! Celebrities", potrivit wowbiz.ro.

Mama Andei Adam stă singură în Statele Unite

Anda a povestit că mama ei stă în Statele Unite de peste 20 de ani şi nu are niciun membru al familiei alături de ea. Femeia ar putea fi supusă unei operaţii, aşa că solista ar putea fi nevoită să fugă la mama ei, pentru a-i fi alături. 

"Este vorba de mama mea. Ea trăiește în Statele Unite de 20 și ceva de ani și este foarte posibil să sar într-un avion și să fiu alături de ea în cazul în care va face o operație. Din păcate, este singură, nu s-a recăsătorit. Nu există niciun alt membru al familiei mele acolo.

Părinții mei sunt despărțiți, tatăl meu trăiește în Australia. Nu are decât două prietene și o vecină și dacă va trece printr-o intervenție chirurgicală, eu va trebui să-i fiu alături indiferent de proiectele pe care le am. Nu am știut că există și lucruri în viață care pot să îți sucească tot sensul sau cursul lucrurilor.", a mai spus Anda Adam, la "Bravo, ai stil!".

Citeşte şi

Anda Adam a fost cerută în căsătorie, în Cappadocia: ”S-a așezat în genunchi! Am plâns de bucurie”

INTERVIU Anda Adam, pe val și în afaceri, și în amor: "Ne stă bine împreună, pentru că suntem frumoși"

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
NATO - Ucraina - Rusia FOTO Shutterstock
new amsterdam 2 png
image
image
image
image
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png