Discuții aprinse la Bravo, ai stil! Afirmațiile Andei Adam l-au scos din platou pe Maurice Munteanu: “Explicațiile tale nu sunt coerente”


    Spiritele s-au încins între Maurice Munteanu și Anda AdamFoto: captură video KanalD
Spiritele s-au încins între Maurice Munteanu și Anda AdamFoto: captură video KanalD

Competiția a început să capete noi dimensiuni la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cel mai nou conflict a avut loc între Anda Adam și Maurice Munteanu. Cântăreața s-a considerat dezavantajată de jurat, așa că a făcut câteva afirmații care l-au deranjat atât de tare pe acesta, încât a părăsit platoul emisiunii.

Momentul defilării Andei Adam din ediția de vineri a “Bravo, ai stil! Celebrities” s-a încheiat cu un schimb dur de replici între aceasta și Maurice Munteanu. Și Raluca Bădulescu s-a implicat în discuție.

“Nu mai sunt suficient de motivată să vin aici în platou cu o ținută pe care să o pot purta cu energia mea bună, să-mi pot alege o piesă, să pot crea o poveste. Simt că în orice aș veni îmbrăcată nu sunt suficient de potrivită în poveste, în ambianță cu corpul meu și cu orice reprezint eu, Anda, motiv pentru care vreau să mă retrag. Ajung în faza în care nu mai dorm noaptea. Nu mă mai simt confortabil”, a spus Anda Adam după câteva zile în care s-a simțit neîndreptățită de Maurice.

Juratul, la rândul lui, a încercat să-i explice, însă lucrurile au luat o turnură “explozivă”: “Poți să dai un comunicat de presă, să scrii pe Facebook că Maurice Munteanu are ceva cu tine, că te persecută. Jur, fă ce vrei. Ți-am explicat coerent niște lucruri, nu le-ai înțeles, ai spus că asculți, dar nu asculți nimic”.

Concurenta a venit imediat cu replica: “Nu am cum să le înțeleg, explicațiile tale nu sunt coerente”, moment în care Maurice s-a ridicat de la masa juriului și a părăsit emisiunea: “Dacă are tupeu să spună că explicațiile mele nu sunt coerente, eu mă retrag din acest platou”, a spus acesta.

"Nimeni nu l-a mai scos pe Maurice din platou"

Acesta a fost momentul în care Raluca Bădulescu a simțit nevoia să intervină în favoarea colegului de juriu: “În șapte sezoane, nimeni nu l-a scos pe Maurice din platou. Înseamnă că s-a întrecut măsura. Experiența ta în showbiz se simte. Întorci lucrurile în favoarea ta. E prima oară în istoria ‘Bravo, ai stil!’ când cineva l-a scos din platou pe Maurice Munteanu. E inadmisibil. Una e să vă susțineți ținutele până în pânzele albe și alta e să săriți orice cal posibil”.

După câteva minute în care a simțit nevoia să se detensioneze, Maurice s-a întors în platou, nu însă fără a-i atrage Andei atenția că afirmațiile ei l-au deranjat: “Ți-am explicat de nenumărate ori. Nu știu de ce spui că aplici, că nu aplici. Nu știu de ce spui că nu-ți dau sfaturi, că îți dau. Să spui că explicațiile mele nu sunt pertinente, mi se pare de o mitocănie sinistră. Chiar mă apucă nervii”.

Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png